As Akyazıspor Kendi Sahasında Harakiri Yaptı 1-2

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

As Akyazıspor Kendi Sahasında Harakiri Yaptı.

Erenler spor Muradına ERDİ İle Erdi
Sakarya Süper Amatör A gurubunda Bal ligine çıkma ve play of mücadelesi veren As Akyazıspor bugün kendi sahasında gurubun güçlü ve dinamik genç takımlarından Erenlersporu ağırladı.Maç öncesi As Akyazı 21 puana ve 5.sıraya sahipken konuk Erenlerspor ise 24 puanda 4.sırada yer alıyordu.
Maça iyi başlayan konuk Erenlerspor 30.dakikada Erdi ile bulduğu gol ile ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.Maçın ikinci yarısında daha derli toplu oyun sergileyen ev sahibi aradığı golü 65.dakikada Onurun kafa golü ile buldu ve skora denge geldi.Maçın 70.dakikasında konuk ekipten Necmi şık bir kafa golü ile kaleci emreyi avladı ve takımını 2-1 öne geçirdi.Maçta kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca mücadele konuk ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın 80.dakikasında As Akyazıspordan Fatih ikinci sarı karttan kırmızı görürken Takımın hocası ise hakeme şiddetli itirazdan tribüne yollandı.Maçın 85.dakikasında ise As Akyazısporlu İbrahim rakibine arkadan yaptığı kasıtlı sert hareketi nedeni ile direkt kırmızı kartla oyun dışı kalarak takımını sahada 9 kişi bıraktı.

Bu sonuçla As Akyazı 21 puanda kalırken Konuk Erenlerspor ise 27 puana çıkarak play of umudunu sürdürdü.
Hakemler:Mehmet Akıncık***Furkan Kocayıldız***Ömer Faruk Kılıç***
As Akyazıspor:Emre**İbrahim*Faruk**Resül**(Efendi***)Hasan Ş.**Yasin**(Agah***)Mustafa**Niyazi Polat**Fatih*Uğur**Onur**(Muhammed Y.**)
TEKNİK SORUMLU :iBRAHİM aLTUNTAŞ
Erenlerspor:Samet***Şevket***Özgür***Nuri***Berkan***Mustafa***Oğuzhan***Oğuzhan B.***Onur***Erdi****Bahadır***
Teknik Sorumlu:İsmail Küçük

 

 

 

 

As Akyazıspor Kendi Sahasında Harakiri Yaptı 1-2

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir