Lig TV İzle’yicileri Eskişehirspor-Beşiktaş Maçına Tanık Oluyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lig TV izleyicileri, bu akşam saat 19:00’da Eskişehir’de oynanacak olan Eskişehirspor-Beşiktaş müsabakasıyla birlikte tarihi anlara tanık olacaklar.

Ligin şampiyonunun belirleneceği haftalara giriş yapılırken oldukça önem arz eden ve mağlup gelmesi halinde liderliği kaptıracak olan Beşiktaş, Eskişehirspor karşısına yorgun şekilde çıkacak. UEFA Avrupa Ligi 2nci turunda Liverpool takımıyla eşleşmesinin ardından ilk müsabakada Liverpool’un İngiltere’de 1-0 galip gelmesiyle birlikte buruk bir şekilde Eskişehirspor karşısına yorgun çıkacak olan Beşiktaş’ta kaleci Tolga’nın sakatlığı canları sıkan en büyük durumlardan bir tanesi. Öte yandan Beşiktaş yönetiminin Eskişehirspor maçını erteleme girişimlerinden sonuç alamaması ise farklı bir handikap olarak gösterilebilir.

Eskişehirspor Kazanmak Zorunda

2

Bu sezon oldukça kötü bir performans sergileyen ve 20 puanla düşme hattının 1 sıra üzerinde 14ncü sırada bulunan Eskişehirspor’un en yakın rakibi kendisine 2 puan uzaklıkta. Olası bir puan kaybetme durumunda rakibin galip gelmesi halinde düşme hattına girecek olan Eskişehirspor’da teknik direk Ertuğrul Sağlam’ın da koltuğu sallanıyor gibi. İş bu haldeyken Eskişehirspor’un kazanmaktan başka şansı yok. Bu müsabakada Eskişehirspor taraftarının ölüm kalım mücadelesi veren haldeki takımlarına %100 destek çıkacağı hiç şüphesiz.

Kaptan Veli’nin takıma güveni tam

3

İngiltere’de oynanan Liverpool maçında takımın başına kaptan olarak çıkan Veli Kavlak, özellikle o maçta çok üst düzey bir performans sergileyerek Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic’in gözüne girmeyi başarmıştı. Her ne kadar sert futboluyla göze batsa da son dönemde yapmış olduğu fair-play davranışlarıyla birlikte Beşiktaş’ın kimliğine bürünen Veli Kavlak’a kaptanlık verilmesi, kendisini oldukça gururlandırmıştı.

 

Lig TV İzle’yicileri Eskişehirspor-Beşiktaş Maçına Tanık Oluyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir