Sakarya Emlakçılar Odası İstişare Toplantılarına Akyazıdan Start Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Esnaf Odasınca düzenlenen Akyazı ilçesinde faaliyet yürüten oda üyeleriyle mesleğin önünü açacak çalışmalara yönelik sorunların ve çözüm önerilerinin ele alındığı istişare toplantısı yapıldı. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin YAZICI ve Oda Başkanı Selçuk BAŞAK Akyazı’lı olmaları sebebiyle ilk toplantıları 24.02.2018 cumartesi günü Akyazı İhlas Termal Otelde düzenlendi.
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Başak, Yönetim ve Denetim Kurulu ile Akyazı ilçesinden birçok oda üyeleri katıldı. Başkan Selçuk Başak, Odamızın üyeleri ile istişare yaparak sorunların tespit edilmesinin çok önemli olduğunu, çözüm yollarının bulunması için gerekenin yapılacağını, sektörün sorunlarının ele alınacağı ve çözüm süreçlerine yönelik çalışmaların yapılacağı toplantı ve istişarelerin daha sık yapılacağını, sorunların kaynağından tespit edilmesinin gerekliliğini söyledi. Ayrıca her geçen gün üye sayımızdaki artış ve Emlak Müşavirliği yasa taslağının ivme kazanmış olması ile kendilerininde bundan sonraki yapacak oldukları faaliyetlerinin de dahada anlamlı olacağını, sonuca bağlı olarak dahada hevesle mücadele edecek olduklarını

söyleyen Başkan Başak, bu süreçte aynı sektörde faaliyet gösteren işletmeler ve işletme sahiplerinin de dayanışma içinde olmalarının gerekliliğini dile getirdi. Akyazı da bulunan Emlak Odası Üyeleri ise bugün Başkanın doğum günü olması nedeniyle Kendisine bir süpriz gerçekleştirdiler. Kahvaltının ardından fotoğraf çekilmek için bir arada oldukları esnada Oda Logosunun bulunduğu bir doğum günü pastası ile alkışlar eşliğinde Başkana doğum günü süprizi yaptılar. Bu durumdan çok etkilenen Başkan mutluluğunu gizleyemedi, 45 yaşına giren Başkana nice sağlıklı yaşlar dilediler. İlçe istişare toplantılarımızla üyelerimizle buluşmaya devam edeceğiz.

Yönetim Kurulu Adına
Başkan SELÇUK BAŞAK

Sakarya Emlakçılar Odası İstişare Toplantılarına Akyazıdan Start Verdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir