Ali Doğan Eroğlu: Akyazının Gelişmesi İçin Değişim Şart Oldu.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimler nedeni ile ilçemiz Akyazı’da Belediye başkanının kim yada hangi partiden seçileceği sık sık gündemdeki sıcaklığını korurken konu ile alakalı bir açıklamada Mhp Akyazı eski İlçe Başkanı ve geçen dönem Milletvekili adayı Ali Doğan Eroğlu’ndan geldi.

Eroğlu yaptığı açıklamada;

Akyazı’da Belediye Başkanı kim olmalı sorusuna Akp adaylarının isimlerini sıralayarak cevap aramanın diğer adı Akyazı halkının iradesini hiçe saymaktan öte değildir.

Bugüne kadar sandıktan çıkan Akp Lehine olan oylar kimseyi yanıltmasın,Bu oylar kabul edelim ki en başta Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi ve saygıdan dolayı verilmiş olan oylardır.

Bugüne gelecek olursak,Akyazı halkı önümüzdeki yerel seçimlerde,üzerindeki ölü toprağını atmak için İktidarın göstereceği adaydan çok Milliyetçi hareketin göstereceği adayı beklemektedir.

Milliyetçi Hareket Partisi,Akyazı da her zamankinden güçlü,Her zamankinden hazır bir şekilde seçimlere girip,halkımızı MHP nin üretken Belediyecilik vizyonu ile tanıştırıp kısa zamanda İlçemize katkı sağlayacak projeleri vatandaşlarımız ile paylaşarak,Kadirşinas Akyazı halkının Güvenini alacağına inancım tamdır.

Akyazı Halkı özellikle yerel seçimlerde Akp ye gereğinden fazla destek vermiş fakat bugüne kadar Verdikleri desteğin karşısında istedikleri hizmeti alamamışlardır.

İlçemizin en büyük sorunu;

Akyazı Belediyesinin kurumsal olarak (ÇEYREK ASIR) dan fazla Aynı kişilerin,Aynı düşüncelerin,Aynı ( DAR ) kadroların elinde artık yıpranmış,deforme olmuş ve Hareket edemez hale gelmiş olmasıdır.

Bu sorunun giderilmesinin yegane yolu ise,Akyazı da Akp nin Belediye Başkan adayının değişmesinden çok,
Kurumsal olarak Akp nin yerine Mhp nin tercih edilmesi olacaktır.

Akyazı Belediyesinin yönetim ve zihniyet anlayışının değişmesi artık elzemdir,kaçınılmaz bir gerçektir.

Buna karar verecek olan ve son sözü söyleyecek olan kişiler ise kıymetli Akyazı halkıdır.

Akyazı nın Gelişmesi için Değişim şarttır.
Değişimin adı ise,önce ülkem ve milletim diyen MHP dir.

Saygı ve sevgilerimle

Ali Doğan Eroğlu: Akyazının Gelişmesi İçin Değişim Şart Oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 3 Aralık 2018, 08:17

    MHP akyazı belediye başkanı olarak Şener bayraktar görenek isteriz

    Cevapla