Akyazı Meslek Yüksek Okulunda ”Etkili İletişim ve Empati ”Semineri Düzenlendi.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Meslek Yüksek Okulunda Etkili İletişim ve Empati Semineri Düzenlendi.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Federasyonuna bağlı (SADEFE) Sağlığın Geliştirilmesi Derneği Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Akyazı MYO’da ‘’ Etkili İletişim ve Empati ‘’ eğitimi düzenlendi. Eğitimi vermek üzere Akyazı’ya gelen Dr. Ergün Hasgül oldukça ilğli ve kalabalık olan dinleyicilere çok verimli ve faydalı bir eğitim verdi.

Aynı zamanda eğitimci hocamız dinleyicileri sıkılmadan 1.5 saat zinde tutmayı başardı.

Eğitime akademisyen ve öğrencilerin yoğun ilği göstermesinden dolayı etkinlik samimi bir havada geçti. İnteraktif bir havada geçen eğitim sayesinde tüm katılımcılar keyif aldı. ve Dr.Ergün Hasgül’ü sunumlardan dolayı tebrik ettiler.

Eğitim sonunda Okul Müdür Yardımcısı Ögr. Gör. Hasan Ali Özdemir Dr.Ergün Hasgül’e teşekkür plaketi takdim ederek, Öğretim Görevlileri ve bir kısım Öğrenciler ile birlikte Aile fotoğrafı çektirdiler.

Okulla Davet eden Öğr. Gör. Sezgin Bıçak,Kastamonu’dan bizleri kırmayıp gelen eğitimcimiz Dr Ergün Hasgül’e kendisini ve öğrencilerimiz adına teşekkür eder, eğitimci hocamızın bundan sonraki hayatında ve kariyerinde başarılar dileriz, ifadelerini kullandı.

Akyazı Meslek Yüksek Okulunda ”Etkili İletişim ve Empati ”Semineri Düzenlendi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir