Cumhur Adayı ve Akyazı Ak Parti İlçe Teşkilatı Akcana Teşekkür Etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı Adayı Bilal Soykan , İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve ilçe teşkilatı nezaket ziyaretleri kapsamında Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcanı makamında ziyaret etti.

Akyazı Ak parti İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada;İlçe başkanımız Mesut Ekrem ve İlçe belediye başkan adayımız Bilal Soykan,mevcut belediye başkanımız Hasan Akcan’a nezaket ziyaretinde bulundular.Başkanımıza bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunarken,başkan adayımız Bilal Soykan’a da çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz.#Durmak Yok Yola Devam denildi.

Akyazı Belediye Başkanı Akcan da Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

Sen, Ben Yok! Akyazı Var…

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle Ak Partimizin Akyazı Belediye Başkan Adayımız Sayın Bilal Soykan, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Mesut Ekrem ve Beraberindeki parti heyetini kabul ettik.

Bizler her zaman 2023 hedefleri doğrultusunda Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Hizmet yarışında ki bu süreçte başkan adayımız Sayın Bilal Soykan’ın Akyazımıza güzel hizmetler yapacağından ve Ak Parti Belediyeciliğiyle yine Akyazı’nın kazanacağından hiç şüphemiz yoktur. Daha önce ki açıklamamızda olduğu gibi Akyazımızda geçmişte yaşadığımız büyük seçim zaferlerine 31 Mart 2019 akşamı bir yenisini eklemek için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Cumhur Adayı ve Akyazı Ak Parti İlçe Teşkilatı Akcana Teşekkür Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir