Skype’i Neden Kullanmalıyım? (Skype İndir)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Skype günümüzün favori iletişim araçlarından birisidir. Skype kendi hesaplarını desteklemekle birlikte diğer hesapları da desteklemektedir. Diğer programlarla uyum içerisinde kullanılabilir.

Skype günümüzün favori iletişim araçlarından birisidir. Skype kendi hesaplarını desteklemekle birlikte diğer hesapları da desteklemektedir. Diğer programlarla uyum içerisinde kullanılabilir. Bunun yanısıra anında iletişimi kendine ilke edinen Skype bu ilkenin doğrultusunda yaptığı gelişmelerde sesli konuşma, görüntülü konuşma ve çevrimdışı olan kişilere görüntülü mesaj bırakma hizmetini de bizlere sunmakta. Üstelik bunların hepsini ücretsiz olarak kullanabilmekteyiz. Bunlar da yetmezmiş gibi arkadaşlarımızda ekli olan kişilerin doğum günlerinde bizlere özel bildirimler gelmekte ve onlara Skype üzerinden hediye yollayabilmekte, alabilmekteyiz.

23 Nisan 2003 tarihinde vitrine çıkmasına karşın son dönemlerde popüler olmasının sebebi insanların ihtiyaçlarını gideren hizmetlerin son yıllarda eklenmiş olmasıdır. Şuanda en popüler iletişim aracı diyebileceğimiz Skype’ın en büyük avantajı ise grup konuşmaları, sesli konuşmalar, grup görüntülü konuşmalarının kusursuzca, hızlı ve etkili bir biçimde yapılabilmesidir. Bunlar da yetmezmiş gibi karşılaştığımız bir sorunu anında başkalarına gösterebilmemiz için “ekran paylaşmı” seçeneği de bizlere sunulmaktadır.

Skype’i Neden Kullanmalıyım? (Skype İndir)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. çok güzel

    Cevapla