Ömercikler Mahallesi Muhtarı Bozkurttan Okul İsteği

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ömercikler Mahallesi Muhtarı Ömer Bozkurt Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar’ı ziyaret etti.

İlçemizin Nüfus olarak en kalabalık mahallesi olan Ömercikler Mahallesi Muhtarı Ömer Bozkurt ATSO Başkanı Bayraktar’ı ziyaret ederek mahallesindeki çalışmaları ve  sorunlarını anlattı. Muhtar Bozkurt, mahalle sorunlarının giderilmesi için ATSO Başkanından desteklerini istedi. Bozkurt en büyük sorun mahallemizdeki artan nüfusa göre ilk ve orta dereceli okulların yetersizliğinden bahsederek öncelikli planımız mahallemize bir okulun yapılması gerekliliğinden bahsetti.

Başkan Bayraktar Muhtar Bozkurt’a Oda olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne yapmış olduğumuz görüşmeler ve ısrarcı tavrımızla ilçemiz Ömercikler Mahallesine okul sözü almış ve bunun akabinde TOBB, Sakarya Valiliği ve Odamız olarak Okul yaptırma protokolü imzalamıştık. Ülkemizde yaşanan bazı nahoş durumlar ve ekonomik sorunlar yüzünden imzalamış olduğumuz protokolü TOBB ile birlikte hayata geçirememiş ve gecikme yaşamıştık. Yaşanan bu süreçten sonra TOBB ile yapılan bu protokol çerçevesinde girişimlerimizi hızlandırarak sonuç almış bulunmaktayız. İçinde bulunduğumuz Şubat ayının  18 inde TOBB’nde ihalesi yapılacaktır. İhale sonucunda, ihaleyi alacak olan  yüklenici firmaya inşaat alanı teslim edilerek en kısa sürede arsamızda Okul  inşaatı başlayarak ve bu sıkıntıyı çözmüş olacağız,dedi

 

Ömercikler Mahallesi Muhtarı Bozkurttan Okul İsteği

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir