“Kariyer Planlama ve Gelecek Tasarımı” semineri Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde gerçekleştirildi.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’da meslek lisesi öğrencilerine yönelik “Kariyer Planlama ve Gelecek Tasarımı” semineri Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde gerçekleştirildi.

İŞKUR tarafından, Akyazı Meslek Yüksek Okulu ve ilçede yer alan Meslek Liseleri öğrencilerine yönelik “Kariyer Planlama ve Gelecek Tasarımı” semineri düzenlendi.
Seminere; Akyazı Kaymakamı Yakup Güney , SUBÜ Akyazı Meslek Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi İhsan Küçükrendeci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir,Şube müdürlerinden Kemal Karakaya, Akyazı KYK Müdürü Arif Kamil Bostan, Sakarya Çalışma ve İş kurumu İl Müdürü Tekin Kaya, ve öğretim görevlileri katıldılar.
İşkur Kariyer günü etkinlik sunumunu ise İMD Erdal Kızılkaya ve İMD Nermin Dindar üstlenirken ,programa konuşmacı olarak katılan, Yazaki İnsan Kaynakları Müdürü Ayşe Erdem, Optimak A.Ş Genel Müdür Yardımcısı,Tansel Cavit Kulak, Divan Mobilya A.Ş Fabrika Müdürü Selim Ocaklı, İş-mont fabrika Müdürü Kenan Şen kendi elde ettikleri kariyerleri hakkında ve öğrencilerin ileride karşılaşacakları sorunları seminere katılan meslek lisesi öğrencileri ıle paylaştılar.
“Kariyer Planlama ve Gelecek Tasarımı” semineri Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde gerçekleştirildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir