Akyazı Cumhur İttifakı Alaağaç ve Karaçalılık Mahallelerimizi Ziyaret Etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı adayları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Cumhur İttifakı Akyazı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan, belediye meclis üyesi adayları ile AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve MHP İlçe Başkanı Ali Dertli’nin son durağı Alağaç ve Karaçalılık Mahalleleri oldu.

Ziyaretlerde ilgiyle karşılanan Cumhur İttifakı adayları, kendilerini tanıtıp vatandaşların isteklerini dinledi. Projeleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretlerde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, bundan önceki seçimlerde verdikleri desteklerden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

2002 yılında iktidara gelen AK Parti’nin bir çok değişim yaptığını kaydeden Ekrem, eğitim, sağlık, ulaştırma ve özellikle savunma alanında önemli yatırımları hayata geçirdiklerini ifade etti.

Güçlü ve lider Türkiye yolunda ilerlerken özellikle son 6 yılda ülkenin önüne bir çok engeller çıkarıldığını anlatan Ekrem; “Bunlar gezi kalkışması, 17-25 Aralık yargı darbe girişimi, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve son zamanlarda yaşadığımız ekonomik darbe girişimi. Bunlarda amaçlanan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ki ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasını engellemek. Ülkemizin bölgesinde söz sahibi olmasını engellemek için yapılan hainlikler. 31 Mart yerel seçimleri bir yerel seçim olarak devam etmesi gerekirken muhalefet 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bir güven oylaması olarak görüyor. Seçimde sizlerin Cumhur İttifakı’na olan desteğinizi azaltıp Cumhurbaşkanımızın konumunu tartışmalı hale getirmek buradan kendilerine siyasi rant elde etmek ve koz olarak kullanmak istiyorlar” dedi.

CUMHURBAŞKANI’NIN MİTİNGİNE DAVET ETTİ

Fotoğrafa sadece Akyazı ölçeğinde bakılmamasını isteyen Ekrem, şunları söyledi; “Türkiye genelinde baktığımız zaman kimlerin kimlerle yol yürüdüğü, kimlerin kimlerle adaylıktan çekildiği, adaylıktan çekilenlerin kimlerden destek bulduğunu lütfen görelim. 19 Mart’ta Cumhurbaşkanımız sizlerle buluşmaya geliyor. Hepinizi davet ediyorum.”


DURUM VAHİM

MHP İlçe Başkanı Ali Dertli ise Alaağaç ve Kaaçalılık’ta 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak yüzde 85 oy aldıklarını belirtti. Bu oy oranını yüzde 95 ve yüzde 100’e çıkarmak istediklerini belirten Dertli; “Bir sürü hainliklerden dolayı ülkemiz zor durumda kalıyor. Cumhurbaşkanımız ve genel Başkanımız ile birlikte ittifak oluşturuldu. Bu boş değil. Bu seçime sadece bir yerel seçim olarak bakmamak gerekli. Gerçekten durum vahim. Vahim ki biz birlikte hareket ediyoruz. Ülkenin şartlarında dolayı bir araya geldik” diye konuştu.


AKYAZI’YA SEVDALIYIZ. DERDİMİZ SİZLERE HİZMET.

Cumhur İttifakı Adayı Bilal Soykan da Akyazı Merkez ile ilgili yeni terminal, hayvan pazarı ve mezbahane ile Yahyalı ile Sanayi bağlantı yoluna yönelik projelerinin olduğunu dile getirdi.

Hizmet aşığı olduğunu ve Kuzuluk Belediyesi’nde çok işler yaptıklarını anlatan Soykan; “Akyazı’da da daha çok işler yapacağım. Terminal, mezbahane ve hayvan pazarı ile ilgili projelerimiz var. Yahyalı Sanayi Bağlantı yolu sanayiden süt fabrikasına kadar olan kısmı Karacasu’nun etrafını çevre yolu olarak düzenleyip Akyazı merkezin trafiğini rahatlatmakla alakalı projelerimiz var. Bu dönem daha çok köylerimizin mahallelerimizin asfaltını yaparak sizleri tozdan, çamurdan ve çukurdan kurtaracağız. Kuzuluk’ta hizmetleri 5 yıl gibi bir kısa zamanda sıfır borç ile yaparak 177 bin lira para ile Akyazı Belediyesi’ne bağlandık. Biz bu işleri yaptık. Yine yaparız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Sizlerin desteği ile teşkilatlarımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ile birlikte bu işin sahibi biz olacağız. Muhtarlarımızın her işinde yanında olacağız. Bize vereceğiniz desteğin aynısını koordinasyon açısından büyükşehire de oy vermenizi istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Akyazı Cumhur İttifakı Alaağaç ve Karaçalılık Mahallelerimizi Ziyaret Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir