Akcan’dan Okullara Yakın Markaj

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAŞKAN HASAN AKCAN MEHMET SOYKAN’I ZİYARET ETTİ…

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Kuzuluk Mehmet Soykan İlkokulu ve Ortaokulu ziyaret etti.

Büyüyen ve gelişen Akyazı’da eğitim camiası da çok geniş, zaman zaman okulları ziyaret ederek okul müdürleri, öğretmenleri, öğrencileri, memurları ve çalışanları ile sohbet Başkan Akcan Kuzuluk Mehmet Soykan İlköğretim okulundaydı.

Başkan Akcan’ı, Okul Müdürü Serkan Cengiz, Müdür Yardımcısı Serkan Yaşar, Okul Aile Birliği Başkanı Tuna Becit ve Kuzuluk Muhtarı Murat Altuntaş karşıladı.

Okul Müdürü Serkan Cengiz; “Akyazı Belediye Başkanı Sayın Hasan Akcan’ın ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Emekli öğretmen olan Başkanımızın bizleri iyi anlayacağı kanaatindeyim. Bizlerde çocuklarımızın iyi ortamlarda yetişmesini ve başarılı olmalarını istiyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Heyet ile bir süre sohbet eden Başkan Akcan; okulun genel durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra, öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.

İlk olarak ana sınıfı öğrencilerini ziyaret Başkan Akcan; onlarla kısa ama çok güzel bir sohbet gerçekleştirdi. Ardından; TEOG sınavlarına hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerini de ziyaret eden Başkan Akcan; “sevgili gençler, dünya bir sınav yeri, inşallah çok sınavları başarı ile geçersiniz öğretmenlerinizden derslere iyi ve sıkı hazırlandığınızı biliyorum. Planlı ve programlı çalıştıktan sonra önünüzde hiçbir engel kalmaz. Ve biz de sizin başarılı olmanız için elimizden geleni yapacağız ”dedi. Ve öğrencilere birer kitap hediye etti.

Ziyaret sonunda öğrencileri kırmayarak kitaplarını imzalayan Başkan Akcan; okulun eksiklerinin de imkanlar dahilinde giderileceğini söyledi.  1212 1233 12121 45454 123123 877878 ğğğ

 

Akcan’dan Okullara Yakın Markaj

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir