19 Ekim Muhtarlar Günü Akyazı’da Kutlandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Akyazı Atatürk Anıtında gerçekleşen program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Akyazı Muhtarlar Derneği Bekir Durmuş, Fatih Mahallesi Muhtarı Ramazan Gören ve Alaağaç Mahalle Muhtarı Zafer Karacan tarafından Atatürk büstüne çelenk bırakıldı. 
Muhtarlar gününde konuşan Durmuş “Şanlı ordumuzun Barış Pınarı Harekatını destekliyor ve sonuna kadar yanlarında ve arkalarında olduğumuzu bir kere daha açık yüreklilikle ifade ediyorum. Muhtar kimdir? Hiçbir kurum ve kuruluşlardan destek almadan, hiçbir siyasi partiye mensup olmadan kendi öz güven çaba ve gayretiyle halkın desteğini ve taktirini kazanarak seçilen kişidir. Görev yapan tüm Muhtar arkadaşlarımın gününü kutluyorum. Çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.“ dedi.
Atatürk büstünde yapılan programın ardından Kenan Sofuoğlu Parkındaki Muhtarlar Derneği odasına geçildi.
Muhtarlar Günü programına Kaymakam Yakup Güney, Belediye Başkan vekili Mustafa Birincioğlu, Eski Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Ak parti ilçe başkanı Mesut Ekrem, MHP İlçe başkanı Ali Dertli, İlçe jandarma komutanı Binbaşı Hamit Gençay Taşdemir, İlçe Emniyet Müdürü İsa Coşar ve mahalle muhtarları katıldı.
Muhtarlar Derneği’ndeki kısa sohbetten sonra tüm protokol üyeleri ve törene katılan Muhtarlar Barış Pınarı Harekatı nedeni ile jandarmaya destek amaçlı ziyaret yapıldı. Program sonunda da Asker selamı verildi.


19 Ekim Muhtarlar Günü Akyazı’da Kutlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir