Amatör Haftası Okullar Voleybol Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı ilçe spor müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Kulüpler haftası ve Cumhuriyet kupasında ilçemiz ortaokulları ve liseler arasında takımlar müthiş maçlar çıkararak turnuvayı sonlandırdı.

7 Ekimde başlayan turnuvada yıldız kızlar da Cumhuriyet ortaokulu şampiyonluğu göğüslerken  ikinciliği Madanoğlu ortaokulu, üçüncülüğü ise İnönü orta okulu kazandı.

Yıldız erkeklerde ise Cumhuriyet ortaokulu birinciliği göğüsledi. İkinciliği ise Madanoğlu ortaokulu ve üçüncülüğü Dr Enver Ören ortaokulu kazandı.

Genç erkeklerde Eyyüp genç fen lisesi birinciliği, Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi, üçüncülüğü imam hatip lisesi kazandı.

Genç kızlarda kalitesi çok yüksek maçlar sonunda İş-mont Halil Bildirici meslek lisesi birinciliği , Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ikinciliği , Konuralp Anadolu lisesi ise üçüncülüğü kazandı. İlçe spor müdürü Adem Altun;İlçemiz Akyazı adına sportif anlamda çok güzel bir turnuva oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dedi.

Turnuvada dereceye giren takımlara maç sonunda ödülleri takdim edilirken turnuva ve günün anısına sporcular askerlerimize selam durdu.

 

Amatör Haftası Okullar Voleybol Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir