1001 Fidanla Akyazı KYK Öğrenci Hatıra Ormanı Oluşturuldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman Bakanlığının başlattığı Geleceğe Nefes projesi ile 81 ilde yapılan fidan dikme kampanyasında Akyazı’da fidanlar toprakla buluştu.

Geleceğe Nefes Kampanyası ile Türkiye 11 milyon fidana kavuşacak. Fidan dikme kampanyası Tarım ve Orman Bakanlığının başlattığı Geleceğe Nefes projesi ile 81 ilde 11 Kasım 2019’da saat 11:11’de başladı.
Akyazı gençlik spor kulübü,Akyazı Kyk, Akyazı Meslek Yüksek okulu, Alaağaç ortaokulu ve Atatürk ortaokulu ortaklaşa fidan dikimi gerçekleştirdi.
Fidan dikimine Akyazı Belediye Başkanı Bilal soykan, Belediye Başkan Vekili Mustafa Birincioğlu, Ak Parti ilçe Başkanı Mesut Ekrem, MHP İlçe Başkanı Ali Dertli, Akyazı Orman İşletme Müdürü Erkan Kılıç,Akyazı İlçe Tarım müdürü Veysel Meydan,KYK Müdürü Arif Kamil Bostan, Alaağaç Muhtarı Zafer Karacan,  Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, Meslek Yüksek Okulu öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Akyazı Dokurcun Orman İşletme Şefi Mustafa İskender  Fidanın nasıl dikileceğini anlattı.
Kampanya kapsamında saat 11.11 de toplam 1001 fidan dikildi. Program sonunda Akyazı Kyk tarafından öğrencilere yemek dağıtıldı.
1001 Fidanla Akyazı KYK Öğrenci Hatıra Ormanı Oluşturuldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir