Şehit Savcı İçin Orhan Camiinde Giyabi Cenaze Namazı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Sakarya İl Gençlik Kolları, önceki gün şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz için Orhan Camii’nde gıyabi cenaze namazı kıldı.

“Terörist faaliyet”

Namazın ardından açıklama yapan Ak Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, “Değerli basın emekçileri, değerli arkadaşlar; Hepiniz bildiği üzere dün İstanbul’da yaşanan elim olay neticesinde Savcımız Mehmet Selim Kiraz şehit olmuştur. Öncelikle herkesin bilmesi gerekir ki dün yaşananlar bir “eylem” değil bir “terörist faaliyet”tir. Adaletin tesisi için gece gündüz çalışan, hayatlarını bu uğurda yok sayan insanlara karşı yapılan bu terörist faaliyetler kimi çevrelerce eylem gibi gösterilmeye çalışılmaktadır.” dedi.

Başsağlığı diledi

Yusuf Demir, “Olanları savunanlar ve sevinenler, halkçılık adı altında terör saçanlar, teröre alkış tutanlar da cezasız kalmayacağına dair hiçbir şüphemiz yoktur. Kendilerini devrimci, halkçı, özgürlükçü olarak tanımlayan bu teröristlerin ve onların destekçilerinin hak, hukuk, adalet gibi kavramlarla olan savaşları bitene kadar; Adaletin de onlarla savaşı bitmeyecektir. diye konuştu. Demir, “Son olarak Şehit Savcımıza Allah’tan rahmet; ailesine, hukuk camiasına ve Aziz Milletimize baş sağlığı diliyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.

Şehit Savcı İçin Orhan Camiinde Giyabi Cenaze Namazı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir