Akyazı Büyük Birlikte Naim Yolcu Yeniden İlçe Başkanı Seçildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi İlçe Kongresinde Naim Yolcu  Yeniden İlçe Başkanı  Seçildi.

BBP ilçe kongresi Belediye sosyal gelişim merkezinde, saat, 14, 00 da başladı .çok sayıda, genel merkez yetkilisinin katıldığı seçimi izlemek üzer, Akyazı’dan oda başkanları , İlçe başkanları muhtarların yanı sıra, Alperenler hazır bulundu.

Kongrede divan teşekkülü yapıldı , sayı duruşu ve İstiklal marşı okunması ile , Hamdi Erdoğan tarafından salona , hesap ve faaliyet raporu okundu .

Akyazı BBP İlçe Kongresinde, İlginç konuşmayı , BBP istanbul İl Başkanı , aynı zamanda Genel Başkan yardımcısı Yaşar Sayan ile BBP Sakarya İl Başkanı Cemal Can tarafından yapıldı .

Akyazı’lılarca, Akyazı’nın tatlı dili olarak kabul edilen , İlçe Başkanı Naim Yolcu , toparlayıcı üslubu ile salondakilerden tam not aldı .

BBP Akyazı İlçe kongresi konuşmalar sonrası seçimlere geçildi , oyları alan Naim Yolcu , İlçe başkanlık vizesini , Alperenlerden almış oldu . Yönetim ise şu isimler seçildi.

Serdar Apaydın,Hamdi Erdoğan,Ali Bayram,Şenol Kaya,Ömür Çakıroğlu,Ferhat yılmaz,Ersin Kocabıyık,Şamil Ağırlar,Bedirhan Demirci,Kadir Yılmaz,Levent Serdar,Abdullah Hacıeyüpoğlu,Coşkun çilingir,Gökhan Toprak,Baki Demir,Ergün Bahadır,Şahin Turkan ,Hasan Işık,Mehmet Kara,İsmail Demir,Halit Dere.

kaynak :akyazısesi.com

Akyazı Büyük Birlikte Naim Yolcu Yeniden İlçe Başkanı Seçildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir