Akyazılı Ali Paşa Çakır Kick-Boks Genç Erkeklerde Türkiye Şampiyonu Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2019-2020 Öğretim Yılı Kick Boks Gençler (Kız-Erkek) Türkiye Birinciliği müsabakaları 04 – 09 Şubat 2020 tarihleri arasında Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’ nda yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Sporcularından Ali Paşa Çakır Genç Erkeklerde kilosunda Türkiye Şampiyonu Oldu..

Akyazı Ahi Evran Mesleki Teknik Anadolu lisesi öğrencisi olan Ali Paşa Çakır bu başarısı ile hem kulübünü hemde okulunu gururlandırdı.

sporun ve sporcunun dostu www.akyazıhavadis.com ailesi olarak şampiyon Kick-Boksçumuzu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz..

Akyazı İlçe Gençlik Spor müdürü Adem Altun ve Kicks-Boks Antrenörü Sercan Demirciden büyük destek alan Başarılı genç  şampiyon Çakır yaptığı açıklamada Özellikle Adem Altun müdürüm ve Hocam Sercan demirciye bana verdikleri desteklerinden dolayı müteşekkirim,onların desteğinden büyük güç alıyorum.Burdan genç arkadaşlarıma’da seslenmek istiyorum; Spor yapmak isteyenler muhakkak Akyazı ilçe gençlik spor müdürlüğüne gelsinler ve hocalarımla görüşsünler.Kapılar Spor yapmak isteyen sporculara sonuna kadar açık dedi.

 

Akyazılı Ali Paşa Çakır Kick-Boks Genç Erkeklerde Türkiye Şampiyonu Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir