Akyazı’dan Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanına Tam Destek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Uygulamalı Bilimler  Üniversitesi Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yurdanur Dikmen ve fakülte sekreteri Sertaç Koç’a Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Subü Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına atandıktan ve göreve başladıktan sonra adeta ziyaretçi akınına uğrayan Fakülte Dekanlığı ve sekreterliği gelen misafirlerine pozitif ve sıcak yaklaşımları ,verdikleri bilgiler ziyaretçiler nazarında memnuniyetle karşılandı.

Fakülte Tabelasının asılmasından sonra Akyazı Belediye Başkanı ve yardımcıları,Akyazı Ticaret Odası başkanı Şinasi Bayraktar ve Akyazı’da faaliyet gösteren Oda başkanlarının ziyaretlerinde kısa bir değerlendirmede bulunan dekan Dikmen; Şu anda faaliyete geçtiğimiz Okulumuzda yeni binamız yapılana kadar 2 yıl gibi bir süre kalmayı planlıyoruz.Bu sene öğrenci alımına başlayacak olan Fakültemizde 3 bölüm üzerinden 120 öğrenci,Sağlık meslek Yüksek okulumuza’da 4 bölüm için 200 toplamda 320  yeni öğrenci olacak.Okulumuzu Bölgenin Eğitim alanında sağlık merkezi yapmayı düşünüyoruz.

Prof.Dr.Yurdanur Dikmen; Fakültemizin ilçemiz Akyazı’ya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum,sizler elinizden geleni yaptınız bundan sonra görevi en iyi şekilde sürdürmek bize düşüyor.Bizde ekibimiz olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.Bu Öğrencilerimize yaptığımız yatırım aslında kendimize bir yatırımdır.Siz değerli bürokratlarımız,yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte ben akademik olarak personelim eğitimci olarak hep birlikte bir şeyler yapmalıyız’ki ortaya güzel şeyler çıksın.Sizler bize bayrak vermişsiniz alıp götürmekte bizim işimiz dedi.

Akyazı’dan Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanına Tam Destek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir