Başkanlar “Herşey Akyazı İçin”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası, ilçede bulunan esnaf odaları başkanlarıyla ilk kez bir araya geldi. Toplantıya katılanlar tüm başkanlar, “Her şey Akyazı için” mesaj verdi.

Akyazı’da bir taraftan Ticaret ve Sanayi Odası da Sakarya Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliğine (SESOB) bağlı oda başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya Belediye Başkanı Hasan Akcan’da katıldı.  İlçede ilk defa gerçekleştirilen bu toplantıda, tüm katılımcılar, akyazı için ortak hareket edeceklerini vurguladı.

ODA BAŞKANLARI
Toplantıya Bakkallar Odası Başkanı Hüseyin Kaliç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Üstün, Manifaturacılar Odası Başkanı İsmet Öztürk, Ağaç İşleri Odası Başkanı Turhan Gürel, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Curoğlu ile Berberler Odası Başkanı Hasan Cengiz katıldı.

‘BERABER OLALIM’
ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı’da Sivil Toplum Kuruluşları olarak ilk kez bir araya geldiklerini  vurguladı. Bayraktar, “Nasıl ki biz Tüccar ve Sanayicimizin sorunlarına çözüme kavuşturmak için canla başla çalışıyorsak, sizlerde odalarınıza kayıtlı olan esnaflarımızın sorunları ile ilgileniyorsunuz ve sorunların çözümü için canla başla çalışıyorsunuz. Akyazı hepimizin olduğuna göre sorunları çözmede ve hizmet almada da bir ve beraber olmalıyız” dedi.

RAPOR HAZIRLAYIN
Odaların sorunlarını bir rapor halinde getirmesini isteyen Bayraktar, “ATSO olarak bu raporları tek bir rapor haline getirip ilgili mercilere Belediye başkanımızla birlikte verir ve takibini de sonuna kadar yaparız. Burada önemli olan konu Akyazı’mızın hak ettiği hizmetleri alabilmesi ve sorunlarının çözüme kavuşturulmasıdır” dedi.

HERŞEY AKYAZI İÇİN
Toplantıya katılan Oda başkanları Akyazı’nın önemli bir İlçe olduğunu belirterek,  hizmet alımında sıkıntılar yaşadıklarını vurguladı. Oda başkanları, “Bu olumsuzluğu ortadan kaldırmak için her şey Akyazı için sloganı ile hepimiz el ele vermeli ve hak ettiğimiz hizmetleri almalıyız” şeklinde fikir beyan ederken, her ay bir kez toplanma kararı aldılar.

Haber : Kenan CERTEL/AKYAZI

Başkanlar “Herşey Akyazı İçin”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir