MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertlinin 23 Nisan Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertlinin 23 Nisan Mesajı..

Bundan 100 yıl önce oluşturulan Gazi Meclisimizin kuruluş günü olan 23 Nisan 1920 gününü çocuklarımıza armağan eden ilk Başkan, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi M.Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, milli mücadelede can veren aziz şehitlerimizi, ilk mebus olarak şanlı tarihimizde yerini alan mebuslarımızı, rahmet, minnet ve şükranla yadediyorum.
Sevgili çocuklar; günün anısına Gazi M.Kemal ATATÜRK’ün bayram olarak sizlere armağan etmiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nız kutlu olsun.
Sevgili çocuklar, biraz buruk ama gururla, şanla, şerefle kutlayacak olduğumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı bu akşam saat 9’da, ellerinizde bayraklarınızla birlikte evlerinizin balkon ve pencerelerine çıkarak ve sallamak suretiyle şenliğe çevirmenizi sizlerden istirham ediyorum.
Ayrıca bu akşam 11 ayın Sultanı Ramazan Bayramımızın ilk gecesi.
Malum virüsten dolayı camilerimiz kapalı.
Evlerimizde eda edeceğimiz ilk teravih namazıyla birlikte başlayacak olan Ramazan Bayramımızın tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Yapmış ve yapacak olduğumuz ibadetlerimizin Allah katında makbul ve kabul edilmesini diliyorum.
Yaşamakta olduğumuz bu virüs illetinden tüm insanlığın bir an önce kurtulmasını dilerken, virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerimize rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyorum.
Bu mücadele esnasında insanların sağlığı için, canını hiçe sayarak ve fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyor, Allah’tan yardımcıları olmalarını Cenabı Mevladan niyaz ediyorum.
MHP AKYAZI İLÇE BAŞKANI
Ali DERTLİ

MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertlinin 23 Nisan Mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir