Sakarya Valisi Hamdi Nayir Akyazı Protokolüne Veda Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 Haziran tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Ahmet Hamdi Nayir, Akyazı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Vali Nayir Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir,Akyazı ilçe Emniyet Müdürü İsa Coşar ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı  Hamit Gencay Taşdemir tarafından karşılandı.

Vali Nayir, Kaymakam Güney ve Başkan Soykan ve protokol ile bir süre sohbet etti. Salgın sürecinde değinen Vali Nayir, Sakarya’ya hizmet etmekten onur ve gurur duyduğunu söyledi. Sakarya halkına teşekkür eden Nayir, tüm kurumlarla işbirliği içinde çalıştıklarını ve güzel hizmetlere imza attıklarını ifade etti.

BAŞARI DİLEDİ

Vali Nayir yapılan görüşmenin ardından Akyazı’dan ayrılırken Başkan Soykan  yaptığı açıklamada, “Akyazı’mıza katkıları ve hizmetlerinden dolayı sayın Valimize hemşehrilerim adına teşekkür ediyor, yeni görevinde ve yaşantısında kendisine başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

Sakarya Valisi Hamdi Nayir Akyazı Protokolüne Veda Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir