Akyazı Gençlik Derneği “Jandarma Teşkilatının 181.Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Gençlik Derneği “Jandarma Teşkilatının 181. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı“

Ülkemiz ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini; zaman mefhumu gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Köklü bir tarihe sahip olan jandarma Genel Komutanlığı, kuruluşundan bugüne milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle halkımızın takdirini kazanmıştır.
Kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla halkımızın mutluluğu için gece-gündüz demeden can siperane çalışarak onurlu bir görevi ifa eden Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın, bu özverili çalışmaları sayesinde toplum olarak huzur ve güven içindeyiz.

Gücünü yasalardan ve desteğini aziz milletimizden alan Türk Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla daima takdiri hak etmiş ve aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevleri başında şehit olanları rahmetle; gazi ve emeklileri minnetle anıyoruz. Halen görevde bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz dedi.

Akyazı Gençlik Derneği “Jandarma Teşkilatının 181.Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir