O Saldırı Kınandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü Başkanı Erol Bilek, yaptığı yazılı açıklamada: ‘’12-Nisan-2015 Pazar günü, İzmit ilinden Dokurcun tarafına gezi amaçlı, İzmitli 20 kişilik motosiklet grubu, Akyazı/Batakköy kavşağı civarlarında bir otomobilin tacizine uğramış, motosikletler düşme tehlikesi yaşamış, motosikletleri hasar görmüş, kameraları kırılmış, Akyazı/Kuzuluk kaplıcaları mevkiinde, otomobil sürücüsünden zararlarının karşılanmasını talep etmesi üzerine, otomobil sürücüsünün arkadaşlarının da gelmesi ile olaylar büyümüş ve motosikletliler 20 kişilik bir grupla darp edilmişlerdir. Etraftaki köylü kadınlar darp edilen motosikletleri kurtarmak için, saldırgan gruba sopalar ile müdahale etmişlerdir. Sonun da olaya jandarma müdahale etmiştir.

Bu olay Milliyet Gazetesi başta olmak üzere, tüm yerel ve ulusal basında “Sakarya’da Motorcuların başına gelenler”, ”Sakarya’da motorcular linç edilmek istendi” gibi başlıklar ile, ayrıca sosyal iletişim ağlarında, birebir olayın canlı videoları ile Sakarya’mızın adı lekelenmiş ve lekelenmeye devam etmektedir.

Bir avuç kendini bilmezin ve alkollü oldukları söylenen kişilerin başlatmış oldukları bu olaylar, Sosyal iletişim ağlarında hızla büyüyerek adeta, Sakarya ili için bir karalama kampanyasına dönüşmüştür.

Gerek Akyazı Kaymakamlığının, gerek diğer yetkililerin, konu hakkında geniş bilgi içeren bir açıklamanın acilen yapılması gerekmektedir.

Milli Motosiklet Sporcusu Kenan SOFUOĞLU’nunda Akyazı’lı olduğu düşünülürse, Sakarya’nın ne kadar yara alacağı aşikardır.

Biz Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü olarak Sakarya/Akyazı ilçesinde yaşanan bu olayı esefle kınıyor, yetkililerden geniş bir açıklama gelinceye kadar, Akyazı ilçesine Türkiye motosiklet camiası tarafından hiçbir gezi ve etkinlik yapılmayacağını duyururuz.’’ İfadelerine yer verdi.

Kaynak:Haberintro.com

 

 

 

20150414_186430 20150414_424221

O Saldırı Kınandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir