Patlamaya Akyazı’dan 4.Kurban .Kimliği Beli Oldu !

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Patlamada ölen son kişinin de kimliği belli oldu Sakarya’nın Hendek ilçesinde, havai fişek fabrikasındaki patlamada ölen 6 kişinin kimliği belirlenirken, yaşamını yitiren 7.kişinin de Erhan Ateş olduğu tespit edildi.

Erhan Ateş Akyazı İlçesine bağlı Kazancı mahallesinde ikamet ediyordu.45 Yaşında evli ve 1 çocuk sahibi olan Erhan Ateşin evinde gelen bu son dakika haberi ile hüzün hakim oldu

Hendek İlçesine bağlı Yukarı Çalıca Mahallesinde bulunan havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetmiş, 114 kişi yaralanmış 3 kişi ise kayıp olarak bildirilmişti. Bölgede gerçekleştirilen enkaz kaldırma ve arama-kurtarma çalışmaları neticesinde 3 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı. Dün yapılan açıklamada hayatını kaybeden 2 kişinin Muhammet Aygün ve Ramazan Kor olduğu açıklanmıştı. Meydana gelen patlamada son olarak ölen kişinin kimliğinin ise Erhan Ateş’e ait olduğu öğrenildi. Fabrikada meydana gelen patlamada son olarak kimliği tespit edilen Erhan Ateş ile birlikte, Sebahattin Tepeçınar, Havva Çelik, Halis Yılmaz, Muhammet Çanakçı, Muhammet Aygün ve Ramazan Kor hayatını kaybetti.Sakarya Valisi VALİ KALDIRIM’DAN AÇIKLAMA Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ise ölen son kişiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Elde edilen bazı numuneler var, onlar da Adli Tıp’a gönderildi. Orada DNA çalışması yapılacak, oradan gelecek sonucu bekliyoruz.” demişti.

Patlamaya Akyazı’dan 4.Kurban .Kimliği Beli Oldu !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir