Dernek Başkanının Nöbetçi Eczane İsyanı !

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dernek Başkanının Nöbetçi Eczane İsyanı !

Akyazı Gençlik Derneği Başkanı İbrahim Keleş yaptığı açıklamada;1960-1970 Yıllarında 10 Bin civarında Akyazı’nın nüfusu var iken 2 tane eczaneden her akşam birisi nöbetçi kalırmış tarih 2020 bitti gidiyor 2021 giriyoruz 22 tane eczaneden şehir merkezine 7 kilometre uzakta olan bir tane nöbetçi eczaneyi bırakıyorsunuz arabası bisikleti maddi imkanı olmayan gece eşi çalışan evde yatalak hastası engellisi bebeği olan çok sayıda vatandaşımız var bu insanlara zulüm’ü bırakın artık ayıptır buradan yazmayı bırakıp artık yasal süreci başlatma zamanımız geldi demektir.

Kıymetli Akyazı temsilcisi, sizden isteğimiz Akyazı devlet hastanesi karşısındaki ayda 4 tane eczaneye nöbet yazıldığında şehir merkezinde de 4 tane ikinci bir eczane talep etmenizdir.

Biz Akyazı Gençlik Derneği olarak bu sürecin takipçisiyiz ve yasal süreci başlatıyoruz dedi.

Dernek Başkanının Nöbetçi Eczane İsyanı !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Böyle birşey olursa hastahane yanındakileri nöbet skalasından çıkartmak gerekir , kaldı ki neye göre kime göre uzak ? yağcılarda oturan birine eski hastane yanındakiler de uzak ? onlar nasıl ayarlanacak? verdiğiniz örneklerden yola çıkarak bebeği olan biri gece pazarköyden sağlık ocağı yanındaki eczanelere yürüyerek gelebilecek mi ? Uzaklığın niceliği nedir? çok ucu açık,düşünülmeden yazılmış

    Cevapla