Akyazı Konuralp Anadolu Lisesinden Büyük Başarı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
AKYAZI KONURALP ANADOLU LİSESİNDEN BÜYÜK BAŞARI
Akyazı Konuralp Anadolu Lisesi başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Konuyla ilgili bilgi veren okul müdürü Hasan CAN şunları söyledi:
“Okulumuz bu yıl pandeminin olumsuz etkilerine rağmen üniversiteye yerleştirme sonuçlarına göre her yıl olduğu gibi başarılarına bir yenisini daha eklemiştir. Tabii ki bu başarı kendiliğinden oluşmadı.
Okulumuzda her yıl yaptığımız üniversiteye hazırlık kursları Sakarya’da örnek gösterilebilecek bir seviyede bulunmaktadır. Ayrıca okul idaresi, öğretmen kadrosu, öğrenci-veli profilinin birbirleriyle örtüşmesi sonucu her yıl bu başarıları elde etmekteyiz.
Okulumuzdan Türkiye’nin en iyi üniversitelerine öğrenci gönderiyoruz. Bu da okulumuzda uyguladığımız kurs sistemi, okulumuzdaki öğrencilerin ve öğretmenlerin başarısı ile oluşmaktadır. Bizim okulumuzda öğrencilerin %85’i okul kurslarından bu başarıyı elde etmektedirler. Bu yıl 120 Öğrencimiz mezun olmuştur %85 üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleşme başarısını göstermişlerdir.
Okulumuzun bu başarısında katkıları bulunan öğretmen arkadaşlarıma, velilerimize ve öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür eder Bu başarının Tüm eğitim camiasına ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim.

Akyazı Konuralp Anadolu Lisesinden Büyük Başarı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir