İçerisinde Et Ve Kemik Parçaları Çıkan Yeni Çanta Otopsiye Gönderildi !

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otopsiye gönderildi
Serdivan İlçesinde dün gece saatlerinde eski bir çanta içerisinde bulunan ve insana ait olduğu kesinleşen cesedin bulunduğu bölgede arama çalışmaları başlatan emniyet ekiplerince bulunan içerisinden et ve kemik parçaları çıkan yeni çanta Otopsi Merkezine gönderildi.
NE OLMUŞTU?

Dün akşam saatlerinde Serdivan İlçesi Yazlık Mahallesi ile Adapazarı İlçesi Karakamış Mahallesi sınırında yer alan Çark Deresi içerisinde eski bir çanta içinde insana ait olduğu düşünülen et ve kemik parçaları bulunmuş, parçalar incelenmek üzere Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü’nde yer alan Otopsi Merkezine götürülerek incelemeye alınmıştı. İlk belirlemelere göre; bir insana ait olduğu tespit edilen parçaların bir kol ve bacağa ait olduğu ortaya çıkmıştı. Yapılan ilk inceleme sonrası parçalardan alınan doku örneği, DNA profilinin çıkartılarak kayıp başvurularıyla karşılaştırılması amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

BİR ÇANTA DAHA BULUNDU

Öte yandan dün içerisinden insana ait kemik ve et parçaları çıkan çantanın bulunduğu bölgede Sakarya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri ve Olay Yeri İnceleme ekiplerince geniş çaplı arama çalışması başlatılırken olay yerinin yakınlarında içinde bir cesedin daha olduğu çanta bulundu. Bölgede ceset araması yapmak için Yalova Emniyet Müdürlüğüne bağlı Dalgıç Polislerde olay yerine geldi.

OTOPSİ MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Çark Deresi içerisi ve kenarlarında polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma genişletilirken içerisinden et ve kemik parçaları çıkan yeni çanta, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü’nde bulunan Otopsi Merkezine gönderildi. Burada diğer parçalarla eşleştirilen parçaların aynı cesede ait olduğu belirlenirken cinayetin yaklaşık 1 ay önce gerçekleşmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi. Öte yandan Çark Deresi üzerinde devam eden çalışmalar sırasında aynı tipte içi boş bir çanta ve içerisinde elbiselerin bulunduğu büyük bir poşet bulundu.

 

İçerisinde Et Ve Kemik Parçaları Çıkan Yeni Çanta Otopsiye Gönderildi !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir