Vali Kaldırım’dan Cenazeler İçin Yeni Açıklama !

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, artan koronavirüs vakalarıyla ilgili olarak şehirde alınacak yeni önlemleri Haberlisin.com’a özel olarak açıkladı. İşte Vali Kaldırım’ın açıkladığı yeni önlemler…
CENAZELERE SINIRLAMA!

Cenaze törenlerine de sınırlama getirileceğini belirten Vali Kaldırım, “Cenazelere birinci derece yakınlar dışında katılımı yasaklayacağız. Taziyelere tamamen sınırlama getireceğiz. Ev gezmelerinin önüne geçmek için gerekirse sokak sokak gezeceğiz. Biz vatandaşlarımızın sağlığını korumak için ne gerekirse yapacağız, vatandaşlarımızdan da buna karşı destek bekliyoruz. Karantina tedbirlerini daha sıkı uygulayacağız. Gerekli gördüğümüz yerlerde apartman ya da evleri, gerekirse sokak ya da mahalleleri karantinaya alacağız. Eğer bir ilçemizde artış çok fazla ise bu ilçemize özel karantina tedbirleri alacağız” ifadelerini kullandı.
Sakarya’da koronavirüs vakalarının artması ve Marmara Bölgesinde en çok artışın yaşandığı il olmasının ardından Sakarya Valiliğince şehir genelinde yeni önlemler alınması kararlaştırıldı. Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, şehir genelinde alınacak önlemleri Haberlisin.com’a yaptığı özel açıklamada anlattı. Vali Kaldırım, artan vaka sayılarının önüne geçebilmek için sokak, mahalle ve gerekirse bölgesel bazda karantinaların başlayabileceğini söyledi.

İŞTE YENİ ÖNLEMLER!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım özel olarak yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızın sağlığı önceliğimiz. Bu kapsamda gerekli önlemleri şehir genelinde almaya devam edeceğiz. Bugüne kadar alınan ve uygulanan tedbirleri daha da sıkılaştıracağız. Özellikle Karasu ve Sapanca gibi il dışından tatil amacıyla vatandaşlarımızın geldiği turistik bölgelerde yaşanan yoğunluk vaka sayılarını arttırdı. Bu bölgelerde çok daha sıkı tedbirlere denetlenecek, asla bir aksaklığa mahal verilmeyecek. Denetlemeler artacak, vatandaşlarımızın ev ve kapalı ortamlarda bir araya gelmeleri engellenecek” dedi.

Vali Kaldırım’dan Cenazeler İçin Yeni Açıklama !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir