Fındık Alan Bazlı Gelir Destek Ödemeleri Başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından fındık üreticisi çiftçilere her yıl ödenen alan bazlı fındık destekleme parası ödemelerine ilişkin son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 2021 fındık destekleme ödemelerinin tarihlerinin belli olduğu bildirildi.
Türkiye’de Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tarım ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşlara destek ödemeleri yapılıyor. Her ürüne özel destek ödemesi yapılırken özellikle Karadeniz Bölgesi’nde üretilen fındık için de devlet tarafından alan bazlı gelir desteği veriliyor. Fındık üreticileri 2021 destek ödemelerinin ne zaman yapılacağına dair büyük bir merak yaşıyorlardı.

ALAN BAZLI FINDIK DESTEKLEME ÖDEMELERİ YAPILIYOR. TÜM ÇİFTÇİKERİMİZE HAYIRLI OLSUN…
1- 07/05/2021 Cuma günü TC kimlik numarasının son rakamı 4-6-8 olanların ödemeleri akşam saat 18:00 den sonra,
2- 10/05/2021 Pazartesi günü TC kimlik numarasının son rakamı 0-2 olanların ödemeleri akşam saat 18:00 den sonra hesaplarına yatırılacaktır.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta Alan Bazlı Gelir Destek Ödemelerinin yarın (05.05.2021 Çarşamba) hazine ve maliye Bakanlığı tarafından serbest bırakılacağını duyurdu.

Balta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Fındık Alan Bazlı Gelir Destek Ödemeleri yarından itibaren Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından serbest bırakılıyor. Fındık üreticilerimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

Fındık Alan Bazlı Gelir Destek Ödemeleri Başlıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir