Akyazı Diyanet-Sendikasında Görev Değişimi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı diyanet sen temsilciliği görevinde Bayrak Değişimi Yaşandı..

Uzun Yıllar Akyazı Dıyanet-Sen şube başkanlığı görevini yürüten Metin Bakır görevi Fatih Uluköylü’ye Devretti.
Görevi Devralan Uluköylü yaptığı değerlendirmede;Başta varlığını her daim yanımızda hissettiğimiz kıymetli büyüğümüz, Türkiye Diyanet Sen Genel başkan yardımcımız Ali GÜZELDAL hocama, Diyanet Sen Sakarya şube başkanımız Nihat MERAKLI hocamıza ve değerli ekibine, Sendikamız adına Akyazımız’da birçok faaliyete imza atan çok değerli başkanım Metin BAKIR ve yönetimindeki arkadaşlarıma, siz kıymetli üyelerimize ve bütün arkadaşlarımıza yeni yönetim adına teşekkürler ediyorum.
Bu bir bayrak teslimi ve emanetidir. İslam davamıza hizmet eden Diyanet personelimizin görevlerini yapmak hususunda haklarının ve imkanlarının iyileştirilmesi, görevlerimizi yaparken karşılaşılan bütün sorunları elini taşın altına koyarak çözüme kavuşturulması, hizmetlerin kalitesinin ve verimliliğinin yükseltilmesi adına gayret edilmesi, her daim doğrunun ve haklının yanında, zalimin ve haksızlığın karşısında olması gibi erdemleri kendisine ilke edinen Diyanet Sen sendikamıza bundan sonra ilçe başkanı olarak hizmet yapma şerefini hakkıyla taşiyabilmeyi Rabbimden niyaz ediyorum.
İstişare, hakkaniyet, güven ve samimiyet şiarıyla çıktığımız bu yolda hepinizin desteklerini bekler, hürmet ve selam ederim.
Akyazı Diyanet Sen ilçe başkanı
Fatih ULUKÖYLÜ ( ömercikler cami imam hatibi) 05433441554 -05535161848
Başkan yardımcıları; Recep ÖZDEMİR ( Zafer camii imam hatibi) 05343121461. İsrafil AKSU (vakıf yeni Kocasinan cami imam hatibi) 05367124774.
Y.üyeler; Şaban PEKER (ilçe vaizi) 05539121977. Yasin ŞAHİN ( Zafer camii müezzini) 05373179545.

Akyazı Diyanet-Sendikasında Görev Değişimi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir