Vakıfbank Sim Kart Bloke Nasıl Kaldırılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vakıfbank Sim Kart Bloke Kaldırma İşlemi Nasıl Olur? Sim Kart Bloke kaldırmak için ne yapmalıyım? Cep telefonu neden bloke olur? Bu soruların cevaplarını sizler için yanıtlayacağız. Vakıfbank müşterileri bankadan hesap açarken bir cep numarası vermektedirler. Bu cep numarası daha sonra başka bir operatöre geçtiğinde veya sim kart değiştiğinde yeni bir sim kart almaları sebebi ile banka tarafından bloke koyulmaktadır. Bu tamamen güvenlik amaçlı bir sistemdir. Sizde eğer bu sistem üzerinden sim kart blokesi ile mağdur olduysanız bu işlemi kaldırmak için basit birkaç işlem yapabilirsiniz. Vakıfbank sim kart bloke kaldırma işlemi diğer bankalar gibi çok basittir.

Sim kart blokesi olduğu zaman Vakıfbank size SMS gönderemez, ATM üzerinden para çekerken veya para yatırırken gönderilen doğrulama kodu gelmez, Vakıfbank mobil şube veya internet bankacılığı kullanıyorsanız doğrulama mesajı gelmediği için giremezsiniz. Bunun için ilk iş Sim Kart blokesi kaldırma işlemidir. Özellikle bu duruma sebep olan son zamanlardaki herkesin 4.5G hattına geçiştir. Eğer sizde bu sebeple numaranız aynı kalsa bile sim kart değiştirdiyseniz sistem otomatik olarak sizin hattınızı bloke edecektir.

Vakıfbank Sim Kart Blokesi Kaldırma

Eğer Vakıfbank müşterisi iseniz ve internet bankacılığı kullanıyorsanız, giriş işlemleri için cep telefonunuza doğrulama mesajı gelecektir. Sim kartınız bloke olduysa bu mesaj gelmeyecektir. Tek kullanımlık şifreyi almak istiyorsanız sim kart blokesi kaldırma işlemi yapmanız gerekiyor. Vakıfbank üzerinden birkaç işlem ile sim kart blokesi kaldırma işlemi yapabilirsiniz. En çok kullanılan sim kart blokesi kaldırma işlemi müşteri hizmetleri üzerinden yapılan işlemdir. 0 850 222 0 724 numarasını aradıktan sonra müşteri temsilcisi ile görüşüp sim kart blokesi kaldırma işlemi yapabilirsiniz.

Kaynak: Vakıfbank Sim Kart Bloke Kaldırma

Vakıfbank Sim Kart Bloke Nasıl Kaldırılır?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir