Yunus Emre Camii Yaz Kuran Kursunda Ödül Heyecanı Yaşandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kovid-19 önlemleri kapsamında geçen yıl yaz aylarında Kur’an kurslarında yüz yüze eğitim yapılamamıştı.

Bu yıl ise Koronavirüs salgınıyla başarılı mücadelenin ardından Diyanet İşleri Başkanlığınca yaz Kur’an kursları yapılması yönünde karar alınmış ve Temmuz ayı başında başlayan Kurslar 20 Ağustos bugün itibari ile final yaptı.

İlçemiz Akyazı Yunus Emre Camii Yaz Kuran Kursuna katılan 150 kız-erkek öğrenci için bu akşam Yunus Emre Camiinde bir ödül programı düzenlendi.

Yapılan değerlendirmeler sonucu Kursu birinci tamamlayan Furkan Aydın adlı öğrenci büyük ödül olan bisiklet hediyesinin sahibi olurken hediyeyi Ramazan Kırca hoca kendisine takdim ederken öğrenciyi tebrik etti.

İkincilik ödülü olan Çeyrek altın ise Zümra Neva Sakseki’ye hocası Zeynep Atmaca tarafından verildi.

Üçüncü olan Yasin Yıldırım’a para ödülünü ise Muammer Güler hoca takdim etti.Kurs’u dördüncü olarak bitiren Beyzanur Şişman’a ise ödülünü emekli Polis memuru Zühtü Kaşıkçı verdi ve tüm öğrencileri tebrik etti.

Ayrıca Yaz Kuran Kursuna Katılan tüm öğrencilere zarf içinde harçlık hediyeleri de verilirken Gündüz Cuma namazından sonra cemaate Aşure ikramında bulunuldu.

Akyazı Yunus Emre Camii İmam Hatibi Ramazan Bardi hoca yaptığı değerlendirmede; Bizi bu özel gecemizde yalnız bırakmayan değerli cemaatimize ve öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum,bizlere güvenip çocuklarını emanet etmelerini’de çok değerli bulduk.Allah hepinizden razı olsun.

Toplumumuzun çok büyük bir kısmı Kuranı Kerim, dua ve dini bilgileri yaz kuran kurslarında öğreniyor.Yaz kuran kursları bizim için olmazsa olmazımızdır.Bunun için kursumuza gelen her çocuğumuza ayrı ayrı önem vermeye çalıştık ve gördük ki çocuklarımız bunu başardılar ve böyle güzel bir görüntü ortaya çıkardılar.hepsini bu özverilerinden ötürü tebrik ediyorum dedi.

 

 

Yunus Emre Camii Yaz Kuran Kursunda Ödül Heyecanı Yaşandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir