Sanayide Silah Sesleri 2 Oğluna Kurşun Yağdırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erenler’de para meselesi nedeniyle çocuklarıyla tartıştığı öğrenilen baba H.Ç., oğlunun işlettiği dükkana gelerek çocukları İ.Ç. ve H.Ç.’yi silahla vurdu.
İKİ ÇOCUĞUNU VURDU

Erenler İlçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan Modern Sanayi Sitesi’nde yedek parçacılık yapan İ.Ç. (49)’ye ait işletmeye gelen babası H.Ç., aralarında para meselesi nedeniyle daha önceden tartışma yaşanan oğlu H.Ç. (43) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Baba H.Ç., yanında getirdiği silahla oğlu H.Ç.’ye ateş etti. Bu sırada kavgayı ayırmak için araya giren İ.Ç.’yi babasının silahından çıkan kurşunlara hedef oldu.

BABA TESLİM OLDU

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılan ilk müdahale sonrasında yaralı 2 kardeş Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken baba H.Ç., silahıyla birlikte olay yerine gelen polislere teslim oldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan iki kardeşin de durumlarının ağır olduğu ve hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.kaynakj:haberlisin.com

 

Sanayide Silah Sesleri 2 Oğluna Kurşun Yağdırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir