Akyazılı Muhtarların Ankara Ziyareti Dolu Dolu Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş ve onunla birlikte 36 Muhtar 2 gün süren Ankara ziyaretini gerçekleştirdiler.

Akyazılı Muhtarları ilk olarak CHP Gurup Başkan Vekili Engin Özkoç’un danışmanı karşıladı. Öğle yemeği ikramından sonra MHP Grup Başkan vekili ve Sakarya Milletvekili Muhammet Levent Bülbül’ü ziyaret ettiler.
Akyazı MHP İlçe Başkanı Ali Dertli ve ekibi de orada olmasıyla birlikte yapılan hoş sohbettin ardından Muhtarlar Bülbül’e tek tek konuşarak taleplerini ileterek Akyazı ile ilgili sorunların olduğu dosyayı Milletvekiline takdim ettiler ve çözümleri konusunda destek istediler.
Başkan Bülbül’ün ziyaretinden sonra Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ziyaret eden Muhtarlar hoş sohbette bulundular.
Daha sonra Öziplik Sendika Genel Sekreteri Engin Doğan’ı da makamında ziyaret ettiler.
Muhtarlar konaklama için TZOB oteline gittiler. Otelde akşam 20.00 ile 23.00 arası Türkiye Zıraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Akyazılı Muhtarları ziyaret ederek sohbet etti.
Sabah kahvaltısında Muhtarlara özel düzenlenen kahvaltıya Bayraktar’da katıldı. Dayanışma içerisinde yapılan sohbetle güzel vakit geçiren muhtarlar Bayraktar’a teşekkürlerini ileterek otelden ayrıldılar.
Akyazılı Muhtarlar Meclis’e geçerek Ak Parti Gurup Toplantısına katıldılar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihi konuşmasına şahitlik ettiler.
Toplantı sonunda Ak Parti Genel Merkezine geçen Muhtarları, Sakaryalı Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz, Çiğdem Erdoğan Atabek, Kenan Sofuoğlu, Recep Uncuoğlu ve Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem ile ekibi karşıladı. Ak Parti Genel Merkezinde yapılan toplantıdamuhtarlar görüşlerini beyan ettiler ve eksiklerin bulunduğu dosyaları takdim ettiler.
Yemek ikramından sonra Ak Parti Genel Merkezi’nde ayrılan Muhtarlar, İşkur Genel Başkanı Bekir Aktürk’ü ziyaret ettiler.  Bir süre burada vakit geçiren Muhtarlar Aktürk’e sohbet ederek görevinde başarılar dilediler.
En son olarak Anıtkabir’i ziyaret eden Muhtarlar Akşam 23.00 civarı Akyazı’ya dönüş yaptılar.
Akyazılı Muhtarların Ankara Ziyareti Dolu Dolu Geçti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir