As Akyazısporda Yaprak Dökümü Devam Ediyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AS AKYAZISPORDA NELER OLUYOR..

As Akyazısporda belliki operasyon durmayacak gibi..

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcanın göreve gelmesiyle As Akyazıspor yönetimini eline alan başkan bir süre bu görevi sürdürdükten sonra  vekaleti devrettiği yönetim,akıl almaz işlerine ve operasyonlarına devam etmekte.

Bunun son örneği takımın vazgeçilmezlerinden,kaptanlarından ve ağabeylerinden değerli sporcumuz Tolga Tosunuda yuvadan uçurtmayı başardılar.

Tolga Tosun sezon öncesi hoca tarafından takımda görülmesi istenilen bir oyuncu iken yönetimin vetosuna takıldı.Sebep olarakta geçen sezon deplasman maçına gidilirken bir marketten kendi cebinden tüm takım kafilesine su alması oldu ve bu anın da akyazıhavadis.com tarafından görüntülenmesi yönetimi aciz göstermiş bahanesi ile takımdan gönderilmesine o gün aslında karar verilmişti sanki.

Kişiliği ile duruşu ile ve sahadaki örnek futbolu ile her takımın kendi arasında görmek istenen Kaptan Tolga Tosun yönetimin son bi kaç gün içineki yeni gelişmelere bağlı olarak tutarsız davranmasının akabinde bizce doğru olanı yaptı ve Kendisine değer veren ve önemseyen Karasu Güvenspor ile anlaşmaya vararak yeni takımının dünkü idmanında yer aldı.

www.akyazıhavadis.com ailesi olarak Tolga kardeşimize bu transferinin hayırlı olmasını ve oynayacağı müsabakalarda başarılar diliyoruz.Yolun ve bahtın  açık olsun  Tolga Tosun.Gün gelecek As Akyazı kulübümüzde çok önemli görevlerde sizleride aramızda görmek nasip olur inşallah.

14433126_10154602011309241_5943774286730636913_n img_9775

As Akyazısporda Yaprak Dökümü Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir