Öztürk,Balta Ve Güz Ailelerinin Acı Günleri

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçemizdeki Cenazeler

1-İlçemiz Küçücek Cumuriyet mahallesi halkından Merhum Veysel Kesikbaşın kızı,Kemal,Osman,Ali,Mustafa ve Kadir Kesikbaşın ablaları,Hayri,Galip ve Recep Güzün anneleri Asiye Güz vefat etmiştir.Cenazesi bugün Küçücek mahallesi merkez camiinde kılınacak öğle namazına müteakip aile mezarlığına defnedilecektir.

Hayri Güz:Oğlu:05327320597

2-İlçemiz Fatih mahallesi halkından  Merhum İlyas Baltanın oğlu,fırıncı Ahmet Baltanın kardeşi,merhum Salim ve Selvet Baltanın amcası,İlyas Ve Muharrem Baltanın babaları  Mehmet Balta vefat etmiştir.Cenazesi bugün Gsp Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip merkez aile mezarlığına defnedilecektir.

Muharrem Balta Oğlu05465274269

3-

Hacı Rahmi Öztürk’ün eşi,Otobüs işletmecisi, Yakup Öztürk ve Sakarya büyükşehir belediyesi personeli Otobüs şoförü Orhan Öztürk ve Adem Öztürk, ün Anneleri,  Tamer Çoturoğlu,nun kayın validesi hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün 20 Kasım Salı günü ikindi namazına müteakip Adapazarı Ali kuzu Camisinde cenaze namazı kılınıp Akyazı ilçesi Vakıf Mahallesi Aile kabristanlığına defin edilecektir.

Taziye irtibat tel:Yusuf  Öztürk 0 537 615 39 38

Öztürk,Balta Ve Güz Ailelerinin Acı Günleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir