En Son Akyazı’da Görülmüştü Babasını Aradı Akşama Geleceğim Dedi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Görenler bildirsin

Pamukova’da babasıyla yaşayan Mervenaz’dan bir haftadır haber alınamıyor. En son Akyazı’da arkadaşlarıyla görüldüğü bilgisine ulaşan baba Yunus Dere duyarlı vatandaşlardan yardım istemişdi.

Anne ile babası ayrı olan 14 yaşında ki Mervenaz bir hafta önce evinden ayrıldı. Pamukova’da yaşayan Yunus Dere kızının kaybolduğunu polis ve jandarmaya bildirdi. Yunus Dere bir haftadır ulaşamadığı kızını kendi imkanlarıyla araştırmasına rağmen sonuç alamamışdı.

Mervenaz’ın arkadaşlarına ulaşan baba Yunus Dere kızının Akyazı’da olduğunu öğrendi. Arkadaşlarından edindiği bilgiyle sonuç alamayınca kızının boşandıktan sonra Adana’ya yerleşen eşinin yanına gitmiş olabileceğini düşündü. Ancak yapılan görüşmelerden sonuç alamadı.

Baba Yunus Dere 14 yaşında ki kızının bulunması için duyarlı vatandaşlardan yardım istedi. Kızını görenlerin emniyet güçlerine veya 0546 470 64 16 numaradan bilgi verilmesini istedi.

Gelen son bilgiye göre babası ile iletişime geçen Akyazı Haber muhabirlerine Baba Yunus Dere;kızının çıkan haberler sonunda kendisini telefonla aradığını ve akşama eve döneceğini söylediğini açıkladı.

En Son Akyazı’da Görülmüştü Babasını Aradı Akşama Geleceğim Dedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir