Haciz Memurlarının Son Adresi Akyazı Belediyesi Taş Kırma Tesisleri Oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dualarla Açılmıştı Haciz ile Kapandı

Akyazı Dedeler mevkiinde Mudurnu çayı kenarında kurulumu tamamlanan ve 27 Mayıs 2017 de hizmete açılan Taş kırma tesisi icra memurları ve avukatlar eşliğinde mal tesbitleri yapıldıktan sonra çalışmalarını geçici olarak durdurduğu gelen bilgiler arasında..

Tesisin açılışında O zamanki Belediye başkanı ne demişti birhatırlayalım…

Tesisin açılışında konuşan Belediye Başkanı Hasan Akcan şunları söyledi.
“ Bu tesis Akyazı’nın en önemli hizmeti olan yol sorunun çözüme kavuşturulması için kuruldu. Göreve geldiğimiz günden beri hemen her muhtarımız yol, yol, yol diyordu. İnşallah bundan böyle yol sıkıntımız sona erecek. Bu tesisle asfalta bir adım kaldı. O da gerçekleştiği zaman Akyazı çok yakın bir gelecekte endi kendine yetecek duruma gelecek. Yaklaşık 1 trilyon 7 yüz bin liraya mal olan bu tesis 3 ayda tamamlandı ve günde bin beşyüz ton malzeme üretecek. 0-1-2-3 numara olmak üzere 4 ayrı malzeme üretecek. Üretilecek olan bu malzeme bizim yol başta olmak üzere tüm alt yapı sorunumuzu çözüme kavuşturacak” dedi. Başkan Akcan göreve geldikleri günden itibaren Akyazı’nın önemli sorunlarını birer birer hallederek hizmetleri daha hızlı bir şekilde vermeye devam edeceklerini söyledi…:).
Diğer yandan önceki günlerde haczedilen ve yedi emine çekilen ak belde Aş evine ait iki aracın borcunun yeterli  bir kısmının Bilal Soykan tarafından ödenmesi nedeni ile araçlar tekrardan geri alınarak hiznet vermeye başladı.

 

Haciz Memurlarının Son Adresi Akyazı Belediyesi Taş Kırma Tesisleri Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir