Harunustaspor’a Gençlik Aşısı Galibiyet Getirdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Harunustaspor ile Kuzulukspor bugün Akyazı şehir stadın da karşılaştılar.
Kuzuluk spor neredeyse takımın tamamını gençlerden oluşan bir kadroyla sahaya çıkarken, Harunustaspor iki yeni transferle sahaya çıktı, Altınderespor dan Ferhat Genç ve Sakaryaspor altyapısından yetişen Hasan Çakmaklı kadrosuyla sahada yerlerini aldılar.

Image00005 harunusta kuzuluk harunusta kuzuluk harunusta kuzuluk harunusta kuzuluk harunusta kuzuluk harunusta kuzuluk harunusta kuzuluk
Müsabakadan Önemli Notlar.
İlk yarım saatte her iki takımda girdikleri önemli gol pozisyonlarını cömertçe harcarken maçın kırılma ani, 25.dakikada Kuzulukspor dan Mücahit’in arka arkaya gördugu 2 sari kartla oyun dışı kalması oldu. Eksik kalmasına rağmen ilk golü de bulan takım Kuzuluk oldu ve 35.dakikada Ertuğrul’un ayağından attığı golle 1-0 öne geçti, ilk yarıda bu sonuçla bitti.
İkinci yarıya daha derli toplu baslayan Harunustaspor aradığı gole 50.dakikada yeni transfer Ferhat’la ulaştı 1-1.dakikalar 80 gösterirken Ahmet Özmert’in uzaktan şutunda top defansa da çarparak Kuzuluk fileleriyle buluştu. 2-1.Eksik Kuzuluk beraberlik için saldırırken defansını boş bıraktı, bunu iyi değerlendiren Ferhat kendisinin 2. takımının 3. golünü atarak skoru 3-1 e getirdi. 89.dakikada Kuzulukspor Musa’nın ayağından bir gol daha buldu 3-2. Geride kalan dakikalarda her iki takımda gol bulamayınca müsabaka 3-2 Harunustaspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Harunustaspor’a Gençlik Aşısı Galibiyet Getirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir