Hasanbeyspor Fırtınası Esmeye Devam Ediyor 5-3

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya 2.Amatör Akyazı 2.gurupta mücadele eden Hasanbey spor ilk üç haftada üç galibiyetle lider durumdan bugün 4.hafta maçında Kuzuluk suni çimde As Kuzuluk spora konuk oldu.

Karşılaşmanın hemen başında defansın büyük hatasını affetmeyen M.Ali Hasanbeysporu 1-0 öne geçirdi.Dakikalar 35. gösterdiğinde ev sahibi takım penaltı atışı kazandı ve vuruşu yapan Tugay skora dengeyi getirdi.1-1 ve ilk yarı bu skorla neticelendi.

Maçın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Hasanbey ve golcüsü M.Ali 54 te skoru 2-1 yaptı.60 ta Bu kez Ahmet yaklaşık 30 metreden vurdu ve harika bir golle skoru 3-1 yaptı.As Kuzuluktan Mustafa 63 te farkı bire indiren golü kaydetti.2-3. Dakilara 70 i gösterirken M.Ali bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 4-2 öne geçirirken 72.dk da bir gol daha bulurken farkı üçe çıkardı ve skor 5-2 oldu.As Kuzuluktan Necatinin 77.dakikadaki golü maçın skorunu tayin etti.

Hasanbeyspor alınan bu galibiyetle 4.maçındanda 3 puanla ayrılarak puanını 12 ye çıkartarak liderliğini pekiştirdi.

As Kuzuluk:3

Hasanbeyspor-5

Stat:Kuzuluk

Hakemler:Bahadır İleri***Önder Demir***Emirkan Tekin***

Kuzulukspor:Eren**Faruk**Hasan**Ufuk**Mustafa**Mustafa Kemal**Nurullah**Y.Emre**Adem**Mehmet**Necati**

Teknik Sorumlu:Sinan Sarı

Hasanbeyspor:Muhammed***Ufuk***(Yusuf**)Dursun***Mustafa***Fikret****Furkan***Emre***(Huzeyfe**)Kerim***Ünal***Ahmet***M.Ali****(Emre**)

Hasanbeyspor Fırtınası Esmeye Devam Ediyor 5-3

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir