Mhp İlçe Başkanı;Mhp Ülkenin Zor Durumda Kaldığı Her Yerde Var

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı adayları, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve MHP İlçe Başkanı Ali Dertli seçim çalışmaları kapsamında Güzlek ve Pazarköy mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim çalışmalarına AK Parti Sakarya Milletvekili ve Akyazılı Kenan Sofuoğlu’da katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, bugüne kadar AK Parti’ye verdikleri destekten ötürü vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

“GÖNÜLLERE GİRDİK”

2002 yılından bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir çok hizmet yaparak gönüllere girdiklerini anlatan Ekrem; “Eğitim, sağlık, ulaştırma ve özellikle savunma sanayii alanında hedef güçlü Türkiye, Lider ülke Türkiye idi. Burada bir çok yol alındı. Son 5-6 yılda ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedefine ulaşmasını engellemek için bir çok engellemelerle karşılaşıldı. Bunlar neydi? Gezi kalkışması? 17-25 Aralık Yargı Darbe girişimi ve 15 Temmuz hain Darbe Girişimi. Son zamanlarda yaşadığımız ekonomik darbe girişimi. Bunlarla amaçlanan ne? Ülkemizin bölgemizde söz sahibi olmasını engellemek. 2002 öncesine döndürmek. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki Türkiye’nin lider Türkiye olmaması için önünü kesmek” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI DİMDİK AYAKTA”

Özellikle 15 Temmuz’dan sonra siyaseten de bazı değişimler yaşandığını ifade eden İlçe Başkanı Ekrem, sözlerini şöyle sürdürdü; “Liderimiz Erdoğan’a hain darbe girişiminden hemen sonra önce milletim sonra partim diyen MHP Lideri Devlet Bahçeli ile beraber oluşturulan Cumhur İttifakı. Cumhur İttifakı ilk sınavını 24 Haziran’da sizlerin güçlü desteğiyle verdi. Cumhur İttifakı hala dimdik ayakta. 31 Martt’ta Bilal Soykan için destek istiyoruz.”

“MHP ÜLKENİN ZOR DURUMDA KALDIĞI HER YERDE VAR”

MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli de iki parti genel başkanlarının bir araya gelerek ülkenin içinde bulunduğu ortamdan dolayı ittifak yaptıklarını kaydederek; “Bu ittifak gerekliydi. Yapılmak istenen tuzaklara karşı iki milliyetçi, muhafazakar partinin bir araya gelip blok oluşturması gerekiyordu. AK Parti ile birlikte ittifak oluşturduk. MHP ülkenin zor durumda kaldığı her yerde var” diye konuştu.

“BU SEÇİM GÜVEN OYLAMASI ŞEKLİNDE GEÇECEK”

Cumhur İttifakı Adayı Bilal Soykan da Akyazı Merkez ile ilgili yeni terminal, hayvan pazarı ve mezbahane ile Yahyalı ile Sanayi bağlantı yoluna yönelik projelerinin olduğunu belirterek; “Mahallelerimiz için vatandaşımızı tozdan çamurdan kurtaracak asfalt çalışması yapmayı planlıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında söz veriyoruz. Akyazı’da seçilme sıkıntımız yok. Bu seçimler Bilal Soykan’ın belediye başkanı olmasından ziyade hem Cumhur İttifakı’nın hem de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bir güven oylaması şeklinde geçecek” ifadesini kullandı.

“BİLAL BAŞKANIMA DESTEK OLACAĞIZ”

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu ise Akyazı’da doğup büyüdüğünü söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir oy için gece gündüz durmadan koştururken kendilerinin de destek aldıkları yerlere teşekkür ziyareti yapmaları gerektiğini vurgulayan Sofuoğlu; “Bilal başkanımı Kuzuluk Belediye Başkanlığı döneminden bilirim. Kuzulukta çok emek vermiş birisidir. Bilal Başkanımızın yanında olacağız. Sizlerden biri olarak buradayım. Destek olacağınıza inanıyorum. Milletvekilliği maaşımı almadan görevimi sürdürmeye çalışıyorum. Günde yüzlerce insanın talebini dinlemeye çalışıyorum. Bunu neden yapıyorum? Cumhurbaşkanına bir nebze de destek olabilmek için. Bu davayı sahiplenmiş. Bizden daha çok çalışıyor. Bu ülkeyi daha iyi yerlere taşımak için mücadele veriyor” şeklinde konuştu. Burada vereceğimiz her oya Cumhurbaşkanlığı sistemine vereceğiniz destek olarak bakın. “Ben bu adaya oy vermeyeceğim” diyerek Cumhurbaşkanına vermiş olduğunuz desteği kısmış oluyorsunuz. Bu ülkeyi seviyorsak ülkemizi daha iyi yerlere taşıyoruz..

Ziyaretlerde Güzlek Mahallesi sakinleri acil imar planı yapılması, eksik kalan yolların asfaltı,  seyir terası ve Keremali Türbesi’nin turizme uygun hale getirilmesi için isteklerde bulundu. Pazarköy Mahallesi’nde ise vatandaşlar, yol ve doğalgaz isteklerini dile getirdi.

Cumhur İttifakı adayları, istekler konusunda çalışma sözü verdi.

Mhp İlçe Başkanı;Mhp Ülkenin Zor Durumda Kaldığı Her Yerde Var

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir