REİS Filmi Seyircisi ile Buluşuyor İşte O Tarih

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapımcılığını Kafkasör Film Akademisi’nin, yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz’un yaptığı ‘Reis’ filminin baş rollerini Reha Beyoğlu, Özlem Balcı, Ercan Demirel Işık Yıldız gibi ünlü isimlerin paylaşıyor. Tüm ülkenin kaderini değiştiren, gerçek bir liderin hikayesinin anlatıldığı merakla beklenen ‘Reis’ adlı film 3 Mart’ta izleyici karşısına çıkıyor. Filmde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatı beyaz perdeye yansıyor.

Çekimleri İstanbul, Kırklareli, Bursa, Lefkoşa ve Gazi mağusa’da gerçekleştirilen filmin döneme ait Kasımpaşa dokusu Kıbrıs’ta dev bir organizasyon ile yeniden inşa edildi. Prodüksiyon malzemeleri 14 tır’ile İstanbul’dan Kıbrıs’a getirildi. Proje 1 sene ön hazırlık, 4 aylık çekim ve 3 aylık post prodüksiyon çalışmasından sonra tamamlandı.

‘Reis’ filminin galası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü olan 26 Şubat’ta Maslak TİM Show Center’da yapılacak. Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da da merakla beklenen ‘Reis’; Almanya, Avusturya, Hollanda, Belçika, İtalya, İngiltere, İsviçre, Fransa, Danimarka, İsveç, Norveç ve Finlandiya’nın da aralarında bulunduğu birçok ülkede seyirciyle buluşacak.

Filmde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı canlandıran başrol oyuncu Reha Beyoğlu, “Ülkemizde bir komedi filmi gişe rekoru kırıyorsa ‘Reis’ filminin de ciddi bir gişe yapacağından şüphemiz yoktur çünkü bu filmde bir dünya liderinin hayatı anlatılmaktadır. Bir dünya liderinin biyografisi, beyaz perdeye taşınmıştır. Çocukluğu nasıl geçti? Belediye başkanlığından ceza evine nasıl girdi? Neler yaşadı? Kısacası, hepsi bu filmde yer almaktadır. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın hayatını merak edenlerin meydanları doldurduğu gibi sinema salonlarını da dolduracağı düşüncesindeyim” diyor.

https://www.youtube.com/watch?v=65-bueiCkIw

 

REİS Filmi Seyircisi ile Buluşuyor İşte O Tarih

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir