Sorunsuz Akyazı İçin Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü alt yapı çalışmaları ilçemizin her yerinde aralıksız devam etmekte. Kanal temizlemeleri, büz döşeme, kanalizasyon hattı, tasfiye çalışmaları gibi birçok alt yapı işlemleri itina ile yapılmakta.

Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri birçok ekibi ile Akyazı’nın her yerinde ihtiyaçlara cevap vermeye çalışıyor. Vakıf Mahallesinde alt yapı çalışmaları ile başlayan ekipler 42 metre 600 lük büz ile alt yapı güçlendirme çalışmaları devam etmekte.

Aynı zamanda ekipler Altındere Mahallesinde çalışmalarını sürdürmekte. 66 metre 500 lük büz,  20 metre 600 lük büz ve 42 metre 800 lük büz ile alt yapı çalışmalarını hızla sürdürmekte.

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünce yapılan açıklamada hedefimiz sorunsuz bir Akyazı; bunun için Akyazı ve tüm mahallelerimizde kanalları temizleyerek büz döşemesi yapıyoruz. Gerekli bölgelerde eski büzleri çıkartıp yenileri ile değiştiriyoruz. Yapılan Çalışmalar neticesinde yapımı tamamlanan kanallarımız kış aylarında sel ve taşkınlarda tıkanmayarak rahat bir şekilde akış sağlayacak “dedi.

Sorunsuz Akyazı İçin Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir