Yolcuoğlunun Talebeleri Havada Uçuyor Suda Yüzüyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KARATECİLER YÜZMEYE BAŞLADI

Akyazı’da spor alanında faaliyet gösteren katıldıkları turnuvalardan başarılarla dönen karateciler sosyal etkinlik kapsamında Sakarya olimpik yüzme havuzunda yüzmeye başladılar.

Haftanın altı günü antrenman yaparak turnuvalara hazırlanan ilçe spor müdürlüğü ve halk eğitim merkezi sporcuları sosyal aktivite ile birlikte kondisyon ve serilik amaçlı düşünülerek hafta sonları yüzme kurslarına başladılar.

Türkiye karate federasyonunun faaliyet programında yer alan ve 19-23 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Minikler yıldızlar Türkiye karate şampiyonasına katılacaklarını belirten karate Antrenörü Sezai Yolcuoğlu, katılacağımız Minikler yıldızlar Türkiye karate şampiyonasında sporcularımızın teknik ve taktik çalışmalarını sürdürüyoruz. Pazar günleri Atatürk kapalı spor salonunda bulunan statta her hata koşu antrenmanlarımızı yapmaktayız.

sporcularımıza sosyal aktivite ile birlikte kondisyon ve serilik amaçlı neler yapabileceğimizi düşündük ve sporcularımızı yüzme kurslarına başlattık. Sekiz hafta sürecek olan yüzme kurslarımız için bizlere araç tahsisi yapan belediye başkanı Sayın Hasan Akcan’a bizlere yüzme hocası ayarlayan sakaya olimpik yüzme havuzu tesis amiri Recep Kodalak’a teşekkür ediyorum. Amacımız ulusal ve uluslararası arenada ilçemizi ilimizi en şekilde temsil edebilecek kapasiteye ulaşabilmek. Her şey Akyazı gençliği için. Durmak yok şampiyon olmaya devam inşallah.

Yolcuoğlunun Talebeleri Havada Uçuyor Suda Yüzüyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir