1.Amatör Sona Erdi.İlçemizden Play-Off Oynayacak ve Küme Düşen Takımlar Belli Oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1.Amatör Küme’de heyecan sona erdi. Son hafta maçlarının ardından Play-Off’a yükselen takımlar ile lige veda eden ekipler belli oldu. Play-Off kuraları bu hafta içinde çekilecek.

1.Amatör Küme’de son hafta maçlarının ardından 4 grupta da isimlerini Play-Off’a yazdıran takımlar belli oldu. Buna göre Kuzulukspor, Hanlıköyspor, Şeyhvarmazspor,  Akyazı Akın, Geyve, K.Akın, Karasu Aziziye, Yuvalıdere, Aşağı Kirazca, Çamlıca Beldespor,  Harmanlık, Büyükdere Şahin, Karasu Kültür, Karapürçekspor, Tekspor ve Hacıkışlaspor, Play-Off’tan Süper Lig biletini koyacak son iki takım olmak için mücadele edecek.
1.Amatör Küme’de Play-Off maçlarının yanı sıra küme düşen takımlar  son maçların ardından belli oldu. Buna göre gruplarında son iki sırayı alan Küçücek Beldespor,  Taşburunspor, Eskibedil ve Vakıfspor  bir alt lise düştü.Taşburunsporun son oynadığı ve 3-2 kaybettiği Şeyhvarmaz maçı için rakibin esame listesinde fazla kontenjan futbolcu ismi yazıldığını iddia etmesi ve bunun üzerine itiraz hakkını kullanması sebebi ile Taşburun sporun düşüp düşmeyeceğine Federasyon yaptığı incelemeden sonra karar verecek.

1.Amatör Sona Erdi.İlçemizden Play-Off Oynayacak ve Küme Düşen Takımlar Belli Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Tasburun verdiği rüşvetin karşılığı küme düştü başta aşık ve takım hocası ile bir sahte yönetici sayesinde hak ettiği lige düştü eee asfk başkanı ne ddemis üzülmeyin 2.ligdede futbol var taktir sporseverlerin

    Cevapla