17-25 Aralıktan Sonra Temeli Atılan Fatih Koleji İçin Haberlerde Yapılan Vatandaşların Yorumları Dikkat Çekici

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Fetö-Pdy yapılanmasının kalkışmalarından biri olan 17-25 Aralık tan sonra Akyazıda Temeli atılan Serhat Eğitim Fatih Koleji temel atma töreni haberine o zamanki vatandaşların yaptığı yorumlar şimdi daha iyi anlaşılıyor.

23 Ocak 2014 Akyazıhaber .com Haberi

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde Serhat Eğitim Hizmetleri tarafından yaptırılacak ilk özel okul olan, Akyazı Fatih Koleji temel atma programı, törenle yapıldı.

mreklam7002

Okul, Akyazı Kız Meslek Lisesi arkasında, Konuralp Mahesi Ada Caddesi’nde 2 bin 500 metrekare arazi üzerinde, 4 bin 800 metre kare kapalı alana sahip,15 derslik olarak planlandı. Serhat Eğitim Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sert ”Anasınıfı ve ilkokul öğrenim verecek olan kolejin,342 öğrenci kapasitesiyle,2015-2016 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi planlanıyor.”şeklinde konuştu.
25 yıllık rüyalarımızda tüllenen ’Akyazı’da bir okul’ mefkûresine ulaşmanın son adımı olan ‘Akyazı Fatih Koleji’ temel atma töreninde buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Metin Sert ”Akyazı’nın geleceği olan, günümüz nesillerine sahip çıkan ve bütün meselelerin eğitimle çözüleceğine inanan, bu yola gönül vermiş kardeşlerimizle,bu yolu seven ve destek olan Akyazı halkı ile beraber el ele yola çıkmış bulunmaktayız” dedi.
‘Hiçbir ana baba evladına iyi bir eğitimden iyi bir ahlaktan daha değerli bir miras bırakamaz’ hadisini kendimize şuur edinerek, eğitime katkı sunmayı hedefiyle Akyazı halkıyla yola çıktıklarını ifade eden Metin Sert ”Gerçekten bizim en büyük umudumuz evlatlarımız. Genç nüfusumuzun en iyi şekilde yetişmesi sizlerin de arzusu, bizlerinde arzusu, hepimizin gayreti budur ama şuna emin olun ki gerçekten bütün gönlümle, samimiyetimle söylüyorum, inşah yapımının mukaddimesinde bulunduğumuz eğitim yuvası, büyük şehirlerde ve uluslar arası eğitim standartlarında bulunan eğitim mekânlarının, araçları, imkânları aynî ile gençlerimize ve çocuklarımıza sunulacaktır. Türkiye’mizi de her zaman ve her şart altında daha yukarılara ve yükseklere çıkaracaklardır. İlimiz, İlçemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”şeklinde konuştu.
Akyazı Fatih Koleji temel atma törenine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaadin Dişli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, Akyazı İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur, Akyazı Belediye Başkan yardımcısı Ünal Gündüz, CHP İlçe başkanı Muzaffer Başer, MHP İlçe Başkanı Ahmet Birinci, Vergi dairesi Müdürü Orhan Atlı, Nüfus Müdürü Abdülhamit Güneş, Tapu Sicil Müdürü Serkan Gençoğlu, Kimse Yok Mu Şube Müdürü Ahmet Güldalı, İHH Akyazı Şube başkanı İrfan Alemdar, Mazlumder Akyazı Şube Başkanı Mahmut Alemdar, SAGİAD Başkanı Hüseyin Kav, AKEGDER Başkanı Mehmet Çelik, Köy ve Mahe muhtarları, Daire ve Okul Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, ile çok sayıda vatandaşlar çocukları ve aileleriyle beraber katılarak coşkuyu paylaştı.
Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur dua ederek, Kurban kesildi. Tören sonunda etli pilav ve ayran ikramı yapıldı.

17-25 Aralıktan Sonra Temeli Atılan Fatih Koleji İçin Haberlerde Yapılan Vatandaşların Yorumları Dikkat Çekici

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 25 Eylül 2016, 12:53

    Bizler geleceğin buralara geleceğini
    Öngörenler olarak bu mesajlarımızla tarihe nnot düştük keşke haklı çıkmasaydık ama durum ortada.Zamanında Kazancı’da belediye ait yer şu an Fetö/Pdy örgüt elemanlığından tutuklu şahsa peşkeş çekildiğinde ve bu şahıs tarafından üzerine kaçak yapı yapıldığında ,Erimez yurdu kaçak ilave inşaat yaptığında ayrıca bu Fatih Kokeji kanunlara aykırı dır diye Devlet katılarına geçmiş BİMER İÇİŞLERİ BAJANLIĞI BAŞBAKANLIK VE İLGİLİ KURUMLARIN KAYITLARINDA mevcuttur.Yapılan iş ve işlemlerle bu haşhaşi yapıyı koruyup kollayan bunlara ön açan yol veren kamikaze pilotları sakın biz TTEMİZ İZ Biz Masumuz ayağına yatmayın bunun cezasını çekmek boynunuzun borcu.Kim yada kimlere güvendiyseniz gelsin o ağababa yada dayılarınız sıkıyorsa kurtarsın sizleri şimdi.Ettiniz buldunuz kariyer ve yükselme hevesiyle makam mevki için yyanlış ata oynadınuz.

    Cevapla
  2. Tüm yerel ve ulusal basın haberlerinde buraya katılanların resimleri mevcut çoğu zaten itibarlarını kaybetmiş insanlar bir kısmı tutuklanmış bir kısmı tutuklanmaya aday bir kısmı Akyazı dan kaçma planları peşinde devlet hepsinden haberdar.Gereğini yapacağındanda eminiz .

    Cevapla
  3. 25 Eylül 2016, 13:09

    Bu zatı muhteremleri 6 senedir uyarıyoruz yyapmayın etmeyin doğru yoldan çıkmayın ama öyle beyinleri yıkanmış gözleri kör olmuş kulakları sağır olmuşcasına adeta İpek Koza’sına bürünmüş lerdiki hedefleri doğrultusunda yanlarındaki leride etki altına alarak ilerliyorlardı ta ki 15 Temmuz akşamı deşifre oldukları ana kadar sonra hepsi Korkudan ve çaresizlikten bukelamun olmaya çalıştıklarından Demokrasi meydanlarının ön saflarında yer alma ve selfi paylaşma sevdalısı oldular sandılarki maziyi unuttururuz kendimizi gizler aklarız dediler ama devlet takiyeyi asla yemez yedirir Ada’ma bunu unuttular.Sonunuz hayrolsun inşallah.

    Cevapla
  4. Bakıyorumda muhtar adayları cemaatin oy desteğini almak için yalakalık yapma yarışına düşmüşler Eee bunlar 15 temmuz sonrası Demokrasi gecelerinde ön saflarda gFacebook larında selfilerini paylaşan insanlar yanar döner yaprak döner ey halkım gör yağsız dönercileri ….şuna kesin eminim burda Fetö/Pdy Lehtarı yorum yapanların İP lerini alıp devlet incelese %100 eminim hepsi 15 Temmuz sonrası demokrasi meydanlarında korkudan sabahlamış insanlardır ne acı ne yazık insanlar kişilik ve karakter,cesareti 0 (sıfır) olan insanlar bunlar.Hepsi Atatürkçü ve Devletçi kesildiler izledikçe hallerini gülmekten öölüyoruz :)))

    Cevapla
  5. 25 Eylül 2016, 13:58

    Misyonerlerin Akyazı da Haçlı Okulu açmasına engel olanlardan Allah razı olsun bizi musibetten kurtarmışlar asıl gizli kahraman onlar ne kadar teşekkür etsek az Beklentisiz menfaatsizce kimseden karşılık beklemeyen ama çıkar ve karaktersiz dümenciler tarafından sürekli hor görülen tü kaka diye dillendirilen Vatanseverlik Akyazı severlik bu dur işte.Keşke menfaatsizce yaşanabilir bir Akyazı isteyenlerin ve çaba sarfedenlerin sayısı artsa yıllardır sırtımızdaki bu kan sülüklerini elbirliğiyle atabilsek, hep kötü olaylarla adı anılır olan ilçe durumundan çıktığımız o an şeffaf ve parmakla gösterilen örnek bir ilçe ünvanı kazanabilmek umuduyla.

    Cevapla