1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. 2.Amatörün Flaş Takımı Yağcılarspor motivasyon yemeğinde buluştu

2.Amatörün Flaş Takımı Yağcılarspor motivasyon yemeğinde buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YAĞCILARSPORDA MOTİVASYON YEMEĞİ
Sezonun flaş ve lider ismi Yağcılarspor Hacıoğlu restoran tesislerinde motivasyon yemeğinde buluştu.
Sakarya 2.amatör kulüpleri 2023-2024 sezonunun Akyazı  F gurubunda mücadele eden Yağcılar Spor sezonda mağlup olmadan şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Turuncu Lacivertli takım Pazar günü oynanacak Hendek Gençlik spor maçı öncesinde Akyazı’da bir restoranda motivasyon yemeğinde buluştu. Başkan Aykut Aktuna, “Sezonun başından beri bizlere desteklerini esirgemeyen sponsorlarımızdan Akyazı Basınına ve maçta bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Aktuna, oyuncularımızın muhteşem performansı bizleri son derece memnun etti. İstikrarlı mücadelenin sonunda hedefimizdeki şampiyonluğu da kazanacağımıza inanıyoruz. Bu akşam düzenlediğimiz yemek programımızda U11 takımımızda var onlarda ağabeylerinin yolunda başladıkları futbol kariyerinin resmi maçlarında bu sezon en iyi şekilde mahallemizi temsil ediyor.
Amacımız gençlerle bir arada olmak onları sporu sevdirmek kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak bizim gayemiz spor bunu da gençlerimize aşılayacağımızı umuyorum dedi.
Aktuna, davetimize katılan tüm misafirlerimize bir kez daha teşekkür ediyor takımımıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum dedi.

2.Amatörün Flaş Takımı Yağcılarspor motivasyon yemeğinde buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir