Kanundan Kaçabilirsin Ama Jandarmadan Asla

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Jandarma Ekipleri 17 aralık 2015 tarihinde Kuzuluk  Mahallesinde  meydana gelen Kablo hırsızlığı olayı faillerini titiz çalışmalar sonucunda yakalayarak  adalete teslim etti.

Edinilen bilgilere göre 17 Aralık 2015 tarihinde Kuzuluk mahallesinde meydana gelen kablo hırsızlığıyla alakalı Jandarma personelince 3 ayrı kameranın yüzlerce saatlik görüntüleri incelenerek olayı yaptığı tespit edilen İ. A. isimli şahsa yaptığı Şafak operasyonu ile suçta kullanılan araç ve kablo kesmekte kullanılan malzemeler ile yakaladı.
Jandarmanın soruşturması bununla sınırlı kalmadı. Çalınan malzemenin ağırlığı ve taşınmasının tek başına yapılamayacağını tespit eden Jandarma ekipleri soruşturmayı derinleştirince  suç ortağı Recep Ç. Fatih M. ,İlker A. ve Uğur Ü.’nün de suç ortağı olduğu ortaya çıktı. Kabloların dere yatağı içinde yakılarak tellerinin Akyazı  sanayisinde hurdacıya verildiği öğrenildi.
Şüpheliler İlker A. Recep Ç. ve Fatih M. yakalanarak Cumhuriyet savcılığına tutuklanmaları talebi ile  sevk edildiler. Şüphelilerden Recep ç. adlı kontrolle serbest bırakılırken İlker A. ve Fatih M. tutuklanarak Ferizli ceza evine gönderildi. Şüphelilerden Uğur Ü.’nün yakalanması için çalışmalar sürdüğü öğrenildi.

994744_10153843107839241_6958325007922928803_n

 

Kanundan Kaçabilirsin Ama Jandarmadan Asla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir