Akyazılı Berberler Güvence Altına Alındı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Berberler ve Kuaförler Odası 108 üyesine 2016 yılı hediyesi olarak ferdi kaza sigortası yaptı.

Akyazı Berberler odası 2012 Yılında Antalya Isparta Kara yolunda gerçekleşen trafik kazasında 12 berberin hayatını kaybetmesinin ardından yapılan çeşitli araştırmalar sonucu bağlı olduğu üyelerine  ferda kaza sigortasını yaparak oda üyelerini güvence altına alma kararı aldı.

Üyeler Bir Kuruş Dahi Vermeyecek

Odaya bağlı 108 üyeden 1 lira bile ücret talebinin olmadığını belirten Akyazı Berberler  ve  Kuaförler Odası Başkanı Hasan Cengiz “ Üyelerimizi kazalara karşı önemli teminatlarla güvence altına aldık. Ferdi Kaza sigortası kazaya uğrayan sigortalıların vefatı halinde geride kalan aile fertlerin sıkıntılarının maddi açıdan hafifletecektir. Üyelerimiz iş görmemezlik durumunda da 20 bin TL temanat altına alınmıştır. Her şey üyelerimiz için. Üyelerimiz Bizim ailemizdir. 108 üyeden 1 lira ücret talebimiz yok. Odamızın bütçesinden kayıtlı üyelerimizin tamamını sigorta kapsamın aldık. Üyelerimizin aidatları ile bu hizmet sağlanmaktadır. Bundan sonra da alternatif hizmetleri hayata geçirmeye çalışacağız “ dedi.
Akyazı Berberler ve Kuaförler Odası üyelerinden  Münevver Aydoğdu (Matmazel Kuaför) ile Kenan Evren (Asude Erkek Kuaförü)  ferdi kaza sigortalarını aldı. Diğer üyelerinde yakın zamanda belgelerinin teslim edileceği oda temsilcileri tarafından belirtildi.

resim14717_2 resim14717_3 resim14717_4

Akyazılı Berberler Güvence Altına Alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir