3 Mayıs Milliyetçiler Günümüz Kutlu Olsun

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Açıklaması

Türk Milliyetçilerinin Türklüğünden koparılmak istendiği dönemde Atsız Hoca ve arkadaşlarının, davamızın banisi Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in çaba ve gayretleri neticesinde Türk Milliyetçileri bir hareketin başlangıcını yapmışlardır. 3 Mayıs Millî Şuurun bir uyanışıdır.
3 Mayıs 1944’ün simalarının bu gerçekleri özümsemiş, sivil, demokratik ve meşru bir direniş ruhuyla dönemin devlet ve siyaset zihniyetine haklı itirazlarını seslendirmiştir. Bunu yaparken korkuya teslim olmamışlardır. İnanç ve iddialarından taviz vermemişlerdir. Akıbet mahkumiyet de olsa duruşlarından, gelecek hayal ve hedeflerinden geri düşmemişlerdir.

Ne yazıkki dün Türklüğe, Türk milletinin tarihteki vakur duruşuna kastedenler, bu gün başka maskeler ile karşımıza çıkmakta, birlik ve beraberliğimizi bozmak için her türlü oyunu sahnelemektedir. Allah’ın izni ile Milliyetçi Ülkücü Hareket var olduğu sürece dün olduğu gibi Necip TÜRK Milletinin düşmanları tarihin karanlık sayfalarına gömülecek, hiç bir gayelerine ulaşamayacaktır.

Allah’a şükürler olsun ki yarım asrı aşan hareketimiz hep bedel ödemekle geçmiştir. Türk Milliyetçisi olmanın bedelini Ülkücü Hareket en ağır şekilde ödemiştir ve bundan sonra da ödemeye devam edecektir. Bizler Başbuğumuzdan almış olduğumuz mirası Ülkü Ocakları olarak Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde Ülkü Ocakları Genel Başkanımız, Yolbaşçımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın önderliğinde bizden sonraki nesillere aktarmanın mücadelesi içerisindeyiz.

3 Mayıs Milliyetçiler Günü haksızlığa, eziyete, işkenceye iman ve azimle meydan okunan gündür. Bu vesile ile haksızlığa, eziyete, işkenceye onurlu duruş gösteren büyüklerimizi ve 4 Ocak 1968’de şehadet şerbetini içen Ruhi Kılıçkıran Ağabeyimizden 20 Şubat 2015’de şehadete erişen Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimize kadar binlerce şehidimizi saygı, minnet ve dualarla anıyorum. Aziz Ruhları şad olsun.
Soyhan Sofuoğlu
Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı

3 Mayıs Milliyetçiler Günümüz Kutlu Olsun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir